劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
又有抑鬱 又過度活躍 一負一正 咪冇事lor
同意, 係...劉馬車巴口的確好衰,我係不認同佢講D野,但睇返D文獻,劉馬車自小至今運氣一直好差,又坐過數次監,他在一個很負面的環境成長又難怪佢説話行為禁偏激,其實佢近期D片的內容亦比以前正常左,正面左,其實他想改變形像,我個人覺得可手下留情比機會佢。他以前非鬧人的片都拍得富娛樂性,如自遍自導自演的肥成哥功夫片,自己剪接有字幕及填詞的mv,十分幽默及带給我不少的快樂。EQ低亂鬧人是劉馬車本性,要改都要很長時間,覺得值得比機會佢
過多2日條友又會有野講
街邊太多劉馬車
過唔到幾日:我要同XXX呢隻死仆街死賤精食屎狗講,我屌你老母!
最中意睇佢話搵到真愛之後極速反面
狼來了
痴線佬想人點睇你
( Show Blocked User - 1歲填色比賽冠軍 )
佢出返嚟最抵死可以當冇嘢都得㗎喎, 面皮真係幾尺厚
佢條條片都屌鳩香港人, 佢都有份 屌鳩你 㗎 ,唔通你唔係香港人
你係唔係咁玻璃心呀 比痴線佬講幾講就嬲 同大陸d網民有乜野分別 同埋佢講嘅野都唔係錯哂 確實有部份香港人抵屌
呢條仆街想靠連登上位
佢成日屌鳩香港人唔畀機會佢, 大佬你個仔咁花, 如果真係有心改過, 根本就唔會再拍片日日吊鳩人!老實香港人最善忘, 你潛水幾個月已經冇人記得你啦!
而家我同你睇法都有唔同, 係咪我就可以亂咁吊鳩你呀?
幫手檢舉埋大j個啲ok?
佢都好努力去揾工啦 拍片係佢興趣 有乜問題 係d人喺度歧視佢玩鳩佢佢先忍唔住屌鳩人
搵工先正 返第一新工就拍話幾開心咁 一個星期反就出片屌7間公司
連思覺老師都笑鳩佢
生係xxxxxx既人
死係xxxxxx既鬼
大佬呀, 你係老細都唔敢請佢 對客啦!
等一陣間少少唔啱就屌人老母話人食屎狗!
仲有你做開嘢都知啦, 見工最忌話 之前啲僱主點樣唔好, 而家佢係間間做過嘅工都公開 屌鳩人, 老實真係冇人敢請佢㗎喇!
仲有最棹忌開開下工拍片, 你做老細 忍唔忍到?
究竟係佢工作態度問題定係比人歧視先搞到份份工做一個星期就劈炮唔撈呢
真係on9條友

大佬你大陸坐過監 又要成日拍片咁高調

你仲去見服務業係人都唔請啦 唔撚明佢咁鍾意做同人接觸既工喎

你去做倉/跟車 勞力工無人會屌你囉
快D死
佢次次番新工都走去拍片,仲要著哂制服on duty拍,驚死個個唔知佢有工做,你係老細,你請佢番黎唔通係比佢拍自己片咩?
整整下又XX血淚史,又XX業悲哀,講到人地苛待佢咁,佢上工前其實應該要有個心理準備,至少google下果行咩環境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞