(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
攞私營同國家資產比較?
我覺得佢屌得冇錯喎
人地麥記有講過問攞飲管就要俾既話,咁做前線唔俾咪就係違反緊上司命令

正如你問佢攞多一個袋.包裝鹽糖咁。佢都唔肯,講埋啲咩環保啊長篇大論,只會令買果個激氣。

純粹係前線唔夠醒
係呀,遲下人地唔做優惠要你比錢買杯都仲得
你 up 乜春?

香港政府高官係國家資産?
係無哂先算啦7頭
最起碼間野都一定有特飲果d粗飲管啦 唔係點開鋪做生意
事實就係成日睇到連登有人分享 屌柒d員工先肯比飲管 不如你解釋下d員工咩心態好過啦
個客都已經開到聲要飲管,好心個員工就比人啦
好似m記佢有份咁,樣樣野都同公司慳住
抵佢比人屌
你點知唔係下面d19經理叫班細嘅咁做?
高官自行有政策同埋一國兩制
佢已經係最大
唔屌佢
屌邊個?
重組案情
「叫你經理同我出黎」
不少網民同情男食客
夏虫不可語冰
好西
真係環保就送可以再用嘅飲管啦
唔好咩都只係cutcutcut
不如你解釋一下又要屌
又要爭住食嗰班港豬咩心態
局長就 under 司長,司長 under 特首,特首 under 習總

咁係咪以後你屌局長,佢可以話收上頭 order, 你就唔屌佢?

其實呢啲好基本 logic, 私人公司一樣
上司叫你做一樣野你照做,其實得幾個可能性
一係你同意你照做
一係你唔同意你照做
一係你唔知同唔同意你照做

咁你做得呢樣野,特别前線對客既,如果有客要屌,咁梗係屌你做果個啦,個客點知邊個落 order? 你一係推經理出黎畀客屌囉
我唔係現場就評論唔到啦
你咁講個責任又係員工度??你點知人地個間舖準則係點??你返工都知上面啲政策實行起上黎都有唔同架啦
如果你唔同意 係咪下次唔食最快手??
我從來冇講過邊個錯邊個啱呀
其實好多餐廳都無飲管緊 但真係得m記會搞到呢啲風波岀黎,仲要同客對侍,反問有無需要真係好on9,個PR真係多得佢地唔少
有人留言分享指,曾在奧海城麥當勞取飲管,被職員反問「係咪有需要」
無需要既問你把撚咩
之前有人講到m記係必需品架
咁你又點知人地唔係第一次畀人拒絕拎飲管?

成班假設左屌人果個係日日食日日屌咁
咁要睇佢錯咩啦
如果佢跟規舉 係政策問題
又關佢咩事
唔同意照做又有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞