(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
屌你老母 一問你拎你就比仲點會屌鳩你
乜原來你咁廢
經理安慰女店員叫她到廁所休息
膠就石油副產品
要環保嘅走撚晒餐盤啲紙先啦
點解凍飲唔可以整返個好似熱飲咁既杯蓋?咁咪唔使飲筒唔怕倒瀉又唔會牙齒敏感囉
其實真係幾on9
啲冰又多, 好難就咁飲, 走冰又冇咁爽
拎走一路行一路飲, 如果冇飲筒真係飲條撚咩
巴打 首先飲管係個餐包咗 不嬲都有 係而家忽然話無 唔係咩優惠黎
加完價仲要少咗枝飲管覺得唔合理唔得?
仲有上面啲巴打都話有牌寫明啦仲死撐

同埋巴打你開頭係講「唔賣大包送優惠」呀 你而家理虧就cut咗句賣大包
班環保傻鳩成日叫人就咁飲, 飲你老母個臭閪咩
個杯咁撚大就咁飲無可能唔掂到d牙, d冰仲要係咁撞埋黎'上唇'度
我無敏感牙齒都覺得好唔舒服啦, 何況真係有敏感果d人
除非你d汽水換哂左做玻璃樽/鋁樽, 咁我咪唔洗飲筒囉
呢d野根本就唔撚慳得, 特登搵d客黎搞
咁撚環保熄哂d冷氣換風扇呀屌你老母
咁簡單嘅政策都可以講話實行唔到
你番過工未
啲野只要免費開啲人就老奉認為攞係應份

邊條on9講架,杯野你比左錢架喎
我諗佢意思係話m記講一套做一套掛
不過佢地識就識叫啲客屌就要搵返高層黎屌 唔好屌前線
但係而家反而屌返個客閪 而唔係因為公司政策不一搞到前線俾人鬧
唔止換樽,要好似太興冰鎮奶茶咁啲冰放出面,同埋唔用飲管個嘴掂埋去一定好易污糟,所以要多幾疊紙巾,做足嘅話我就支持環保

咩配套都冇做開啲環保撚就老奉認為係應份
仲有啲醬呀 遲吓一包都唔俾你都仲得
咁大間公司,駛唔駛個客仔幫你考慮埋公司內部問題呀
做得閪就要俾人屌係永恆不變嘅道理
呃客真係死罪,打工明知都呃就更加抵死
轉去做餐廳仔打工都60蚊個鐘啦仲做M記
家陣係問都唔比
我樓下個間一問就俾我 我最鐘意支持環保
飲筒根本係餐具既一種
各大快餐連鎖店應該一視同仁
其他餐具 : 膠刀 膠羹 膠叉, 全部都唔比
以後淨係派竹筷子
唔洗買廣告都引到人注意
大家可以留意下啲大陸狗同南亞狗係唔係都受到同樣對待
我覺得佢係恰9香港人唔出聲
而家個企業形象真係好健康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞