(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
西客係唔會理咁多就小左先,再小埋右
根本呢個post引哂成堆離地大愛道德撚出黎
有錢就是任性
我就客觀睇件事
個客西唔西就唔知

但無飲管喺好多情况下真係幾唔方便
人地個admin話人豬兜係人身攻擊丫,閪客
有啲職員係好麻煩, 好似比多一條飲管就要割佢一忽肉咁, 就算肯比都要西口西面, 學主帖所講, 開口叫得就真係想要架啦, 你有得唔憤氣咩
唔明係你
咩唔同價值觀就唔做
咩前線就要受氣
小朋友咩
你唔知人地規矩就衝入去幫襯有冇責任呢?
我睇到有需要可以問職員攞先買唔得咩
我無話唔同意就一定要唔做喎
不過做得預會畀人屌

話人小朋友?人身攻擊?唔夠人講先會出到呢啲招
問都唔比個D肯定本身係環保撚,唔屌唔得
寫得好清楚,新聞裡面都有講,問就要畀

唔好再 loop 同一個 point 咁無聊
點夠閪客港豬講
梳囉
網上凶狠 現實碌撚
問得應該要俾
點知人地個間舖準則係點??你返工都知上面啲政策實行起上黎都有唔同架啦
睇多幾次啦
我都loop多次人地句嘢你睇
意思係唔俾公司講一套做一套咩
有人留言分享指,曾在奧海城麥當勞取飲管,被職員反問「係咪有需要」,只能無奈回應當然是有需要才開聲,更有網民試過連問兩次取飲管,因而被店員拒絕。

呢個咪問題囉屌
公司講到明問就俾,D垃圾職員就懶醒問埋D白痴問題
唔撚需要飲筒點會問你拎呀on99
好開心喎見你咁
我利申多一次,我自己從無鬧過 m 記員工

但m 記啲員工,打得工既就唔該跟返公司規距,人地問到要拎咪畀人

唔畀就預左有人會屌

唔好用打份工做擋箭牌
咁樣你不如講埋間間鋪都唔同喇柒頭
做到咁樣,你仲驚所謂公司準則?
係引咗成堆網上兇狠嘅粗口撚出嚟
你喺間舖做?你呢個假設無任何基礎,新聞亦無提

唔好整個稻草人轉移視線
哎也死啦我宜家真係好在意
係架地鐵度打呢篇野打到面紅耳赤幾乎想喊
對面個人仲即刻拎左包紙巾比我添呀

仲細咩on9仔
屌你啦為環保拎光環,俾人屌係遲早既事
篇文有話人地唔比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞