(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
問你就俾啦諸多齮齕
抵撚死
恰鵪春
你呢d扭橫折曲嘅中国邏輯真係令人嘆為觀止
離晒題啦答都晒九氣
如果唔同分店唔同職員都會咁問個客同一樣嘢,咁代表乜嘢呢?
屌你仆你個街m記,試過宜家有d經理串到問都唔俾,睇下幾時會有人唔小心係cashier成杯汽水倒瀉佢
明知m記係大陸嘢都去食就抵能死啦
識玩一定係"唔小心"倒瀉汽水,然後就大聲指住唔俾果條友講:"邊個清潔架,就係呢個人要你做多左野啦!"
完全正解,根本係個客俾人刁難緊。 簡單黎講就係揸住雞毛當令箭。做服務業乜應該要得罪d客架咩?得罪客人根本就係失職,況且攞支飲管亦唔係無理要求,公司亦講明問就要俾,你堅持唔俾,得罪客人,俾人鬧都係自己攞黎。
好多呢d咁既仆街,俾左個權你,你就揸住雞毛當令箭,將人地俾你個權力用到盡,而唔係去好好咁運用人地俾你既權力去取得個平行點,做到win win, 而係去專登用你個權力去刁難d客,玩d客,所以都係果句,俾人屌到九彩都係抵撚死
南(想打人咁款):fuck you !!! I need straw
算啦,樓主啲論點似attention whore,搏班人同佢推post
咁就可以訓練大家成為大家心目中嘅勇武派
睇左咁多頁 終於有結論
大家唔駛嘈 聽我講句公道說話啦
就係 樓主好心你有精神病就入青山啦
明明寫到明 問就會俾
問完仲要話唔俾之後俾人屌老母仲要扮委屈
M記之前未話問就會俾 就緊係為難前線人員
但而家個個都知問就會俾 佢地都仲話唔俾 都已經唔算為難員工
根本高層智障 前線腦殘
利伸:無食m記好耐
child登仔即係child登仔

唔夠人講就發爛渣
雖然個個腦都生錯地方,都嘗試答下呢個問題啦

--如果唔同分店唔同職員都會咁問個客同一類問題,咁代表乜嘢呢?
人哋問就俾啦,幫間公司慳乜春姐,抵比人屌,喊喊喊,喊乜鳩,想同fd子去蛇王唔駛咁,直接call白車咪得囉,臭閪
咁又真係唔關啲part time 時既
咁又真係唔關啲part time
事既
試過問幾次都唔俾
條友仲指住塊牌話環保
然後我指返塊牌話可以提供

個職員問我有咩需要一定要
之後我話咁轉返全部走冰

利申當時買6個餐 全部送多杯汽水
從來未撚俾人問過喎
前一個月問親都好多嘢講又西面
邊度係樂意提供
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞