(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
我淨係知張餐紙寫到明如有需要可以問職員索取
但我去到問個職員唔比我 我唔知間野既管理層同前線點溝通 但搞鳩到我我就有權表達不滿
的確有權
但錯方法囉
同冇表過態一樣
你下次咪又係要屌先有
唔知有無人敢做 問完唔俾飲管,叫個經理岀黎,將杯野淋佢,霸氣講句,環保嘛?杯都唔好用,請你飲埋我果份
問題係你係公司職員,你返工係代表公司,特别做前線既,如果一樣野你自己唔同意都做,你當然可以,你可能為人工,但係當人地屌你果時你唔可以話公司叫我做架,唔關我事架

你可以據理力爭,例如解釋點解你問我都唔畀飲管。但最睇唔過眼係香港有班人係真係一句上頭 order 就覺得自己乜責任都無
屌 個餐我無俾錢買咩
啲飲管真係佢免費派俾我架?
其實人地都寫明日日冇飲管....你買餐係咪已經同意左呢個規例???
咁人地offer有需要先比飲管你 而點為之有需要又係間公司去定既 佢又爆粗做乜9??
成個deal你唔同意係咪應該唔再食呢??
人地夠寫明問就有
而家就係要製造民怨 多D呢D屌柒前線員工既事件發生 先引起到管理層注意 製造壓力要求佢地去改變政策
好似樓上果D弱智時時話乜野要屌就屌高層 ON99 我普通小市民撚知你高層乜水點聯絡?
有D人話寫投訴信填表投訴 收信果個咪又係小員工 唔通直接會去到高層隻手咩 咁寫信同屌柒前線有乜分別
你睇晒成段先啦bro
請問睇漏邊度?有錯我實認既
致電
一般的詢問或顧客服務意見,歡迎於星期一至五,早上9時至下午1時,下午2時至下午5時半的營業時間內致電 (852) 2880-7300,以便轉駁予顧客關係部專員跟進。

人地前線工作唔係幫你反映意見
唔好咁反智啦大佬
而家我無飲管唔直接同前線反映,要專登搵時間去back office反映 有無得閒到咁呀

而家上埋新聞有記者去問啲高層仲有效過你同office反映啦
點知人地個間舖準則係點??你返工都知上面啲政策實行起上黎都有唔同架啦
唔識中文??
拎個電話出黎好威?咁就想轉移視線

依家係討論緊新聞裡面果個人屌 m 記前線有無問題,因為個前線唔肯畀人飲管

唔係人地工作係咪反映意見,你唔好搬龍門
九成係個mk妹閪先啦,
之前有次去m記買雞翼桶外賣,點知個mk妹話無雞翼桶喎,我就要左兩盒雞翼啦。
點知等緊外賣果時見人有雞翼桶,果時已經燥燥地啦,但見比左錢就算啦。
返到去一睇兩盒麥樂雞黎嘅,即刻火到黎埋打落去屌柒佢送返兩盒雞翼上黎
高層:你咪繼續屌前線囉,我就收唔到意見反映。
反正你班人都繼續食
你重覆呢句野有咩用
前線唔跟公司政策咪抵屌囉
咁叫搬龍門?
你高官個龍門仲好笑啦
「啲野只要免費開啲人就老奉認為攞係應份」
你咁講,佢d燈都係免費。
計撚左落d餐到又會同你講
「而家上埋新聞有記者去問啲高層仲有效過你同office反映啦」
你係咪眼盲睇唔到呢句
上哂報紙都無用嘅話你打電話投訴更加唔會有用
多幾單等上面知道很多人不滿係好事,否則上面唔會理
痴撚線 跟足你意思又唔撚開心
都唔知你d 人想點撚樣
高官唔係龍門
上面已經解釋左,唔明自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞