(邊個連登仔出嚟認咗佢)無飲管男客爆粗大罵 麥當勞員工幾乎喊

413 回覆
711 Like 18 Dislike
鬧得好
屌得好 問得你拎就要比啦 仲要問乜q
茄汁同飲管都可以拎黎比,由此見得條友都on撚9,冇茄汁係唔會影響到食薯條,但冇飲管飲杯有冰既野飲係好撚麻煩,屌佢老母去驗下個腦啦
環乜撚嘢保,庹縮就庹縮啦!
中晒
但應該屌經理/管理層/環保膠
環保臭閪睇唔睇到呀?
一個無辜嘅女仔就係因為你班仆街
受到好大嘅傷害啦
其實啲客有需要你會比 你所謂無飲管只係唔主動咁比飲管 咁不如好似之前咁比人自己拎算啦

我反而覺得可以設計個蓋係凹入去 隔住啲冰 開個lone比啲水出
有冇m記員工可以講下 上頭係咪落order就算問都唔比得?
點解唔止一間 咁多舖頭店員就算問都唔肯比飲管?
屌你M記啲回應真係全撚部都係copy and paste喎
paraphrase下都冇
原來 mos 出咗 shake shake 粗薯條
金拱門d畜牲無一個係無辜
上次飲奶昔
問佢拎飲管
佢答而家無飲管架啦
我大大聲問佢奶昔唔用飲管我係咪要倒落口呀?
隔離個經理聽到先走過黎比支飲管我
ON99
我問過幾間都肯比

問左都晤肯比既職員可能係根本9UP
屌得好
其實係真係無飲管,因為公司已經無再送過黎
之前問都仲有比係因為用剩本身果啲
利申 做緊
孤q寒 有心環保就派紙飲管
堂食冇飲管我都接受到
薯條加大冇茄汁就唔得
D人嬲其實就係嬲呢樣 你話真係成間鋪一支飲管都冇 所以問都唔比就話合理

而家係有飲管但班弱智m記奴隸當係寶咁守到實 仲要嘗試用d弱智回應黎想耍走你 逼你屌佢老母先肯比支飲管你 成件事就係on9在呢度呀嘛

D人仲要撐m記員工 真係on99
做左之後形象有好到咩
標題應該係
(你估個個連登仔啊!?)........
有人留言分享指,曾在奧海城麥當勞取飲管,被職員反問「係咪有需要」,只能無奈回應當然是有需要才開聲

佢咁講一定屌撚到佢上天
如果我係m記員工我就由9佢
拎咪拎 有乜好黑面
幾時m記員工變到咁環保
以為環保集團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞