Galaxy Fold 證明Apple既時代已經完結

191 回覆
416 Like 69 Dislike
個新科技明白佢點解賣咁貴
實際值唔值, 個market buy唔buy有冇人買唔講住先
起碼有創新科技
好似iphone咁乜鳩都無係到賣貴玩奢侈品, 都唔撚知apple係到做乜
打開個時用,左右兩邊一定成日郁黎郁去,除非放係檯
foldable
unaffordable
iPhone 轉會到note9
開心使用中
Screen 3叔做,緊係3叔用先,遲d技術成熟有好應用蘋果自然會要
其實3叔都仲未有好應用,係俾班大陸9亂q咁出搶gimmik先迫住而家出

2019呢代iPhone 應該會有大改,放長雙眼睇
唔係玩開手機,太仔細既野都唔多識
但依加蘋果俾我既感覺就係佢只係賣緊牌子同IOS系統
你話好有錢 用咩都得咁咪繼續用囉
但我覺得佢年年加 已經係超晒成個MARKET既價 但賣點真心唔值咁多錢
Gay Cook心諗
samsung都賣15000蚊
下部iphone最平都賣2萬啦屌你
top spec賣4萬
呢樣真 加得太貴啦

但只係唔同意咩 ‘android都安全’
Android碎片化問題仲係好嚴重
三叔學人講創新?人唔笑狗都吠啦
雖然唔太實用
但係突破咗長方鏡嘅設計

精神上係好嘅
冇磚掟可以掟電話
一分錢一分貨咁解囉
但蘋果真心禁住黎搶 之前6000-8000我都話仲可以接受
你話買部手機要成萬蚊 仲貴過電腦既
又過分左D
Apple呢樣就高章
touch id 同 face id用同一個api 無縫支援face id 即時用得
android 就做唔到啦等下啦 android狗
明明就掉返轉
大把人屌 係android廢先焗住用iPhone
3星出部垃圾摺機 成班an狗出晒水

2018年
android狗:3星係手機界唯一清泉 唔整異型mon

2019年

...

Android狗:3星好野
等今個星期華為.. 應該唔平.
為出而出
咪放長雙眼睇下呢部垃圾可以出幾多代囉
Android狗不嬲雙重標準
Sorry

face id
touch id
A系SoC
iOS
電源管理晶片
全部自己技術

小米係同人買硬件黎砌
睇死你轉完Android 食屎食到飽 咪又死死地氣用iPhone
諗清楚個 ux 應該點用先係好囉
ipad pro 2018
大把app到今時今日都未fix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞