[長文tldr][技術討論]供樓財技 借500萬供30年樓不用比利息, 賺銀行42萬

265 回覆
22 Like 34 Dislike
哎 ya ya. .
係喎,點解呢?
真係唔知啲弱智講咩
乖啦,講黎聽下啦
死左嗱
時候唔早
係咪同你老母聚緊舊呀

得閒燒啲藥比你食呀

教精你呀,落到去咪撚得罪人呀記住,死廢柴
白卡廢閪冇腦就咪撚係到獻世啦屌
弱智比人屌緊屎忽呀?
我好撚悶呀

死撚左都報夢比我知呀麻
死左係邊呀弱智仔
繼續提醒你條傻閪有幾廢

你個白卡除左屈人之外仲有咩做

咩叫比人屌到收皮,由頭到尾你個腦殘都係比我㩒住落地下屌,係咪比我鬧到你精神錯亂呀

幾撚多歲呀係到哎ya ya

係喎屌唔記得你弱能sor鳩
仲係到哎ya ya… 好撚核突呀屌你隻孤兒弱能

擺到明哎呀呀笑鳩緊你個傻鳩
幾時學識閱讀理解

又係到妄想

乜撚野icon屌

咁就喘氣你個肺都幾撚廢

屌你真係..

腦,廢的
眼,殘的
手,跛的
肺,爛的

想睇你幾撚時到隻腳,全身殘廢仲要揸白卡,你知唔知你老母生你出黎真係要讚,生左你條廢柴出黎受苦,我好撚開心

你知咩係icon架可廢柴
哎呀呀 下次會唔會有句係奀咕咕

其實會唔會係你老母係雞係公廁,你係個比啲麻甩佬屌臭中出過既臭閪生出黎,吸收晒你老母臭閪啲精華,先至生得出你呢條白卡生滋狗

唔怪得你咁撚白卡,原來仲未出世個腦就比啲麻甩佬屌到跛撚左

屌你老尾幾時趁地琳望撚住你老母係地獄繼續比啲麻甩佬屌撚到變殘廢呀死傻閪

繼續用你隻屎眼睇清楚

咁我究竟聽左啲咩呀

成晚你淨係識得重覆講同一句野都叫追住我屌 你病得好嚴重

同你條弱智仔玩成世都得

一日未睇清楚一日都提醒你

繼續活係你個腦殘妄想世界

一開始自己屈人點解唔為義士發聲,我問你又知佢冇發聲?唔比佢係現實有發聲?你條傻閪弱能就話㩒佢個名就知,姐係出po啦,姐係你既意思係出po先叫有講啦,但原來自己係雙標仔冇出po

問你點解唔出po,又唔答,成個自閉仔咁淨係重覆一句野勁低能

無撚啦啦又屈鳩我係道德撚,叫你cap圖比我睇我幾時話自己導得,又唔撚cap,又繼續活係自己個世界

點解你呢啲弱智白卡仲未撚死

你睇唔睇 關我撚事咩屌

我想打幾長黎撚你條傻閪就我話事,你條廢柴咪唔好應我囉

你咪繼續成條精蟲咁癱係張床到睇住我撚你囉柒頭

淆底驚睇清現實就講啦弱智
弱智閪咪撚死住啦,答左我上面啲野先啦柒頭

死傻閪玩唔撚起呀?
弱智連登都唔撚識用

Cm左成個廢腦咁話睇唔到

你真係好撚廢
下?你條弱智廢柴躝左去邊呀

咁撚淆底既屌係老母

隔左幾粒鐘都唔撚應

哎yaya
捉到你la
幾個鐘唔見咗人. 原來走來嗰度避開我
以為我睇唔到? 就當回咗我。 ?

唔係成世ga 咩。 做咩走到呢度避我?
又想我放過你 ?

哎ya ya. 我係要追住你屎窟屌
淆撚左我成日先諗到個廢藉口話去左旅行廢唔廢啲
隔左應你少少就話捉到我

Iq得果11真係唔撚怪得你
同人鬧都用啲小學雞手法真係勁撚柒

「唔係成世ga咩」睇下你條弱智狗夠唔夠薑講成世

次撚次都係呢幾句 係咪個廢腦唔撚識運作呀廢柴

擺到明係呢到搵你條弱智仲在唔在生啦屌你老母 又get唔到 用下你個弱智廢腦啦廢柴
Tldr
弱智唔識睇字好正常
唔怪你
點呀過撚左6個鐘喇傻閪

想聽你講「捉到la」講比你自已條廢柴聽

垃圾就認啦

仲係到講廢話去旅行
咪撚係到講笑話
又係e句

又係係到

你果然無野就咩都唔識打

笑L 4 我
[url]網址[/url]
唔好成日引我笑啦
做咩要放大自己啲錯字同我講你係條有手殘問題同閱讀障礙 字都唔識打既死廢柴

你好撚好笑

仲要隔左10幾個鐘先應 洗唔洗咁撚淆底
又係chow

你來來去去都係執我口水尾
係咪因為你個廢柴老竇 執你老母雞
生你啲咁嘅賤種,所以先至有埋啲咁嘅劣根性
有冇啲係你自己創作出嚟㗎?
狗仔邊個抄邊個心照
比啲貨仔黎啦死破腦
廢撚到
夠薑咪cap比我睇下邊個抄先
知你淆底唔撚敢
因為你係浪費緊社會資源既垃圾廢柴

狗仔點會敢同人反抗
夠膽咪cap黎比我睇下摑我一巴囉
廢柴
原來係大陸仔
都估到㗎啦 你個廢柴老竇 係要溝埋啲咁嘅嘢㗎喇

心乜嘢照 同你好撚熟? 你狗嚟㗎咋。
我就識講啦 邊個抄邊個? 貼出嚟啊柒頭。
你每一篇都未打 係咪成世嘅?

弱智真係弱智 淨係識玩小學雞野捉字虱 幼撚稚到震

屌你今日啲藥都未撚食 快撚啲食啦
都話我地人類唔識學你吠 你啲妄想症好撚嚴重

你隻弱智生滋狗都幾撚好笑
你話我抄你咁你咪比啲證據我睇
幾時係要我cap

淆底就淆底啦
唔夠膽cap圖咪講囉
我明架喎廢柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞