送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike

Porter international又過唔過得去
但fb同官網都冇價錢

老翻牌子,見到人用指撚住黎笑
Porter 小弟舊年$400幾係Amazon jp買左個尼龍質地嘅

你可以Amazon jp睇下

而家有啲可以運埋黎香港

有啲就要自己搞轉運

Btw,小弟都建議送Tommy Hilfiger(好似係)
樓主買左俾男友未?

買左啦
Tommy
Porter 小弟舊年$400幾係Amazon jp買左個尼龍質地嘅

你可以Amazon jp睇下

而家有啲可以運埋黎香港

有啲就要自己搞轉運

Btw,小弟都建議送Tommy Hilfiger(好似係)

我買左tommy啦
怕趕唔切送落黎 所以比貴少少代購
你去揾美國代購嗰啲買個tommy或者Ralph Lauren或者ck喇
係美國買個呢啲銀包加埋運費700內港紙
運費大概10至20美金倒
以下所有圖片係美金價錢 自己乘8

Tommy 5種顏色

Ck

Polo就貴啲 不過去鋪入面買可以30有交易 要睇彩數

好有心 thanks
我一開始帶男朋友去tommy專門店睇
多數$590/690
返到屋企上amazon睇平勁多
但怕趕唔切運落黎 冇直運香港
所以比貴少少買左代購啲現貨
男朋友23歲 返緊工
依家用緊handmade皮銀包 佢想話想換
情人節想送個新既皮銀包既比佢
要有放相位 筆直700蚊內

我睇過tough 300令蚊個 想問男朋友拎出黎用會唔會覺得好cheap ?
Paul smith買唔起 同冇相位
Porter有相位 但我上官網睇唔到價錢

送tough銀包畀你男友吾cheap,因為你男友都只係值呢個價,買貴銀包佢用吾起,無福消受!
男朋友23歲 返緊工

我睇過tough 300令蚊個 想問男朋友拎出黎用會唔會覺得好cheap ?

送tough銀包畀你男友cheap,因為你男友都只係值呢個價,買貴銀包佢用起,無福消受!

男朋友23歲 返緊工

送tough銀包畀你男友吾cheap,因為你男友都只係值呢個價,買貴銀包佢用吾起,無福消受!

吾你老母
成班毒撚批判條女 真係好好笑 講真送乜款銀包 出街食d咩 有乜所謂 最緊要邊個送 同邊個食 唔鐘意既話送個名牌都係唔鐘意架啦
分左手啦? 抵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞