送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike
好心你送個貴啲畀人啦 你個臭西要條仔送iphone pandora 有無諗過幫條仔慳錢 屌你

屌你亂鳩咁屌

你條女係咁唔代表個個女人都係咁

佢條毒撚可能冇女

畢值真係太低

佢做緊野 我仲係學生

你唔好送銀包,送其他野啦不如。

個男人收到用又唔係,唔用又唔係重煩

佢講左想要銀包

Porter international又過唔過得去
但fb同官網都冇價錢

某程度上可以叫假野,同日本porter無關係。
好心你送個貴啲畀人啦 你個臭西要條仔送iphone pandora 有無諗過幫條仔慳錢 屌你

屌你亂鳩咁屌

亂屌? 都已經無價值 仲要無心意 誠意搭救 幫你拍拖真係慘過食屎

屌你亂鳩咁屌

亂屌? 都已經無價值 仲要無心意 誠意搭救 同你拍拖真係慘過食屎
Ted baker for sure!

但fb同官網都冇價錢

旺角新世紀同sogo都有得睇日本porter,
你叫埋條仔去買啦

但fb同官網都冇價錢

拎出黎用都係唔好睇
手作皮革既話會唔會好啲 我都想整返個

佢已經用緊個handmade 想買一個送比佢
要有相位
無相位可以試下bellroy既
又薄又靚仔
要有相位
又薄又靚仔

佢想擺屋企人相

屌你亂鳩咁屌

亂屌? 都已經無價值 仲要無心意 誠意搭救 同你拍拖真係慘過食屎

你係咪比情人節迫到傻鳩左
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/01/124045_c1445d914f80f729b7536315e4f1cc7b.jpg[img]
但fb同官網都冇價錢

拎出黎用都係唔好睇

Porter international 拎出黎同用假野差唔多咁上下
但係porter tokyo個隻皮銀包聽聞個牌好易甩
要有相位
又薄又靚仔

佢想擺屋企人相

Ok呀要巴打絲打幫力搵埋 餵埋飯畀力食連力都慳埋
要有相位
又薄又靚仔

佢想擺屋企人相

Ok呀要巴打絲打幫搵埋 餵埋飯畀力食連力都慳埋

拎出黎用都係唔好睇

Porter international 拎出黎同用假野差唔多咁上下

媽呀
一次過打沉哂兩個選擇

拎出黎用都係唔好睇

媽呀
一次過打沉哂兩個選擇

porter啲銀包垃圾
唔送好過送
到時佢收到個tough銀包又要扮開心 好慘㗎
你一係handmade 一係送個card holder 好過

佢已經用緊handmade啦
所以想買一個比佢

咁有咩好推介

Ted baker 都ok嘅
或者muji 都幾好
樓上巴打講Ted Baker 我覺得唔錯

媽呀
一次過打沉哂兩個選擇

porter啲銀包垃圾

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭
土屋鞄啱唔啱你心水,上年陪fd平平地買左個7xx-8xx既皮銀包,款靚睇落又唔細路仔feel
比佢執幾劑好過啦

咪臭閪 叫次雞都千幾 慳返啲錢畀房錢好過 大戰返三百過回合唔好曬

媽呀
一次過打沉哂兩個選擇

porter啲銀包垃圾

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮
唔送好過送
到時佢收到個tough銀包又要扮開心 好慘㗎
你一係handmade 一係送個card holder 好過

佢已經用緊handmade啦
所以想買一個比佢

咁有咩好推介

Ted baker 都ok嘅
或者muji 都幾好

睇左ted baker 揾唔到有相位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞