送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike
其實最on9既地方係
各大牌子AW16 sale 剛剛完左
而SS17 新款仲未齊

如果你早一個月就唔洗咁頭疼
當然仲有d牌子會比較遲
例如paul smith仲未完
https://www.paulsmith.co.uk/uk-en/shop/mens/accessories/wallets
其實你都可以去連卡fuck望下。

仲有好多英國牌子既皮制產品都係一個不錯選擇。

23歲者係出黎做野,有時唔係話用比人睇
新仔行出黎,有個似樣d既野自我感覺良好都係一個提高工作效率既方法
揾左成朝資料 總結下
希望對其他想送禮絲打有用
冇相位
-Fred perry
-Paul smith
-Ted baker

有相位
Ck(但中間有個窿)
Porter(分porter international, head porter同porter Tokyo)
Tommy Hilfiger

決定買tommy啦唔該哂咁多巴絲
呢個budget tommy啦
叫做有brand 款又唔太差

祝你快d買到 見你煩惱咗好耐咁

問埋男朋友 拍版買tommy啦
有個tough 銀包,用左十年,啲皮越用越靚
Tough好mk喎
不如去D自已HANDMADE賣皮果D舖買個皮銀包.
比有牌子又怕CHEAP唔CHEAP仲有誠意
冇乜 butget 我寧願你買個無印冇咁嬲,至少向你 butget 內款式又四四正正唔老土,好過你將貨就價走去買埋 d 濕鳩牌子篤眼篤鼻。

https://www.muji.com.hk/zh/product/4549738176091#&gid=1&pid=4

佢已經用緊handmade啦
所以想買一個比佢

咁有咩好推介

Ted baker 都ok嘅
或者muji 都幾好

睇左ted baker 揾唔到有相位

你今年幾歲呀,要個相位黎托咩。
樓主係咪毒絲完全唔留言時尚牌子野既人
樓主係咪毒絲完全唔留意時尚牌子野既人
用開tough
唔覺有問題

for 冇乜 taste 既更係唔覺有問題啦。

Ted baker 都ok嘅
或者muji 都幾好

幾歲同要唔要相位都有關係架咩
想擺張屋企人既相 每次打開銀包都見到唔可以咩
樓主係咪毒絲完全唔留言時尚牌子野既人

男仔野完全冇留意過
點解咁嘅post都有得嘈
諗返起以前廿歲仔買親禮物就煩餐懵
太平又驚太cheap 太貴又驚買完佢唔岩駛
不過tough真係難少少過關

其實你係上面巴打絲打建議save低帶佢去睇好過
最怕女友買垃圾俾自己
Btw Tokyo porter塊鐵牌真係好易甩 本身上配返塊牌 但係驚佢又甩過所以放棄左

最怕女友買垃圾俾自己
Btw Tokyo porter塊鐵牌真係好易甩 本身上配返塊牌 但係驚佢又甩過所以放棄左

我list哂上面啲牌子出黎比佢睇
佢話Ck/tommy/timberlands
Porter 1100-1300港紙就有

幾歲同要唔要相位都有關係架咩
想擺張屋企人既相 每次打開銀包都見到唔可以咩

向打開部手機乜差相都睇到既今時今日你呢隻舉動會唔會 old school 左 d?
唔會 其實都係睇款
但我覺得最緊要係襟用 咁就可以一直用住

最怕女友買垃圾俾自己

我list哂上面啲牌子出黎比佢睇
佢話Ck/tommy/timberlands

佢自己揀埋牌子?
送御守畀佢夠做
想換銀包嗌佢自己搞掂
Fx creations

500蚊左右 都ok
Tommy hilfiger 同coach都應該within你budget 個牌子又ok
以前中學雞F4 - F7用tough
唔使300蚊
啲料算係咁
冇甩線冇盛

宜家拎左黎做旅行銀包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞