送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike

你條女係咁唔代表個個女人都係咁

佢條毒撚可能冇女

依到好多糞青架

有心送嘢 唔係喺度問問問 要人答曬咩型號 不如話畀你條仔聽係人地幫你揀 你咩撚都唔識㗎 正一伸手黨 上嚟問其實問有咩牌子就得 銀包人人要求唔同 厚同薄 多唔多卡 所以睇實物最實際 但你就喺度要人幫你揾埋 不如人地溝埋你條仔?

porter啲銀包垃圾

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

Head porter即係日本個porter?
上網睇唔多皮款
我再去專門店望下

其實應該9成9 out 畢值
你都係睇其他啦
Tommy Hilfiger男裝銀包都唔錯

有好多款同色,有相位,有啲有兩個相位 價錢都係400下好似係
銀包呢啲一用用幾年既野真係唔好慳
男朋友23歲 返緊工
依家用緊handmade皮銀包 佢想話想換
情人節想送個新既皮銀包既比佢
要有放相位 筆直700蚊內

我睇過tough 300令蚊個 想問男朋友拎出黎用會唔會覺得好cheap ?
Paul smith買唔起 同冇相位
Porter有相位 但我上官網睇唔到價錢

700蚊買 Fred Perry 啦

Fred perry我都有睇
冇相位
上次ASOS減價PAUL SMITH 九百蚊

呢隻好似冇相位

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

Head porter即係日本個porter?
上網睇唔多皮款
我再去專門店望下

其實應該9成9 out 畢值
你都係睇其他啦

多謝你覆左我咁多野
雖則送禮係講心,但呢個真心cheap

不如整個handmade比佢啦,又見得人又平平地。
想問bellroy/ samuelashley係咪handmade?
Tough 咁撚柒
折現啦
中學之後已經冇用tough
銀包貴有撚用咩,最緊要入面多錢姐。比你1皮野一個銀包入面得幾張廿蚊咪仲柒,23歲仔有幾多錢。
Tough 咁撚柒

唔考慮啦
中學之後已經冇用tough

唔考慮啦
銀包貴有撚用咩,最緊要入面多錢姐。比你1皮野一個銀包入面得幾張廿蚊咪仲柒,23歲仔有幾多錢。

男朋友真係一個窮鬼
一係handmade
一係muji 冇logo

你$700 內d brand 過多2 年,男朋友有錢就會換啦

寧願你而家送個簡潔d 比佢

入面多錢又有幾緊要
呢個年代銀包最多咪放一千幾百,好多時買野都可以用信用卡或者八達通畀,仲有 android pay apple pay
Fred perry
我女朋友整咗嗰皮銀包俾我
百幾蚊
用咗兩年喇
價值唔係淨係錢 佢覺得你重要 你送個數碼暴龍銀包俾佢佢都會用
我女朋友整咗嗰皮銀包俾我
百幾蚊
用咗兩年喇
價值唔係淨係錢 佢覺得你重要 你送個數碼暴龍銀包俾佢佢都會用

算撚數啦佢都唔撚明 又要懶 又要慳錢 條仔喺佢心目中一文不值
比我我會想收到女朋友親手整嘅銀包
tough就真係唔好喇 23歲仔拎出黎實比同事笑到面都黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞