送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike
Tommy hilfiger啦 係amazon買好平 5舊有找

porter啲銀包垃圾

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

哩個?

打錯字,絲打

佢一定要有相位
難買到爆

另外買個有相位嘅card holder得唔得

佢唔用card holder
同埋聖誕節我已經送左個散銀包比佢
好似好多樣野咁
Fred perry

睇過 冇相位
Muji 銀包
tommy hilfiger
Tommy Hilfiger男裝銀包都唔錯

有好多款同色,有相位,有啲有兩個相位 價錢都係400下好似係

樓主唔理我
我成日都話買野唔好到你想要個時先買
一年兩次(winter sale/summer sale) 其實加埋都有成3個月
夠你有時間去諗買咩

多數都可以去到4-50% off
同樣價錢可以買高一個檔次牌子
正價買大路款真係好唔抵 (特別款都還可,on sale都唔會減,但太貴又唔會諗)
廿幾歲人仲用touch
上年送左個ck
全黑既 幾靚又唔係太貴
樓主可以去睇下
Tommy Hilfiger男裝銀包都唔錯

有好多款同色,有相位,有啲有兩個相位 價錢都係400下好似係

樓主唔理我

我都有睇哩個!
價錢同款都ok
上年送左個ck
全黑既 幾靚又唔係太貴
樓主可以去睇下

Ck我有睇到
上面都有post圖
價錢同款都岩呀

Porter international又過唔過得去
但fb同官網都冇價錢

都要預1K
我用過porter international , 用左6-7年都唔爛好COME 用
好啦
參考左咁多意見完全放棄tough啦
會去睇tommy hilfiger同Ck
唔買好撚過
廿三歲仔,
陪佢去揀番個見得下人既銀包好過,最多話你出大份咪得

我自己就好憎女朋友送野比我 ,自己搵錢自己出錢買

唔買一線名牌,就去揀card holder 啦
咁咁如果ck呢?
$990 會唔會好奇怪?
Ck我淨係諗到賣底褲

之前無買依款比男朋友 係因為個卡位中間有個lone 成個小學雞8達通卡套咁

Porter international又過唔過得去
但fb同官網都冇價錢

都要預1K
我用過porter international , 用左6-7年都唔爛好COME 用

上面有巴打話international係抄 唔係真porter
你覺得送比人有冇所謂
咁咁如果ck呢?
Ck我淨係諗到賣底褲

之前無買依款比男朋友 係因為個卡位中間有個lone 成個小學雞8達通卡套咁

我無為意
你咁講又真係好小學雞
廿幾歲人仲用touch

放棄哩個念頭啦
我女朋友整咗嗰皮銀包俾我
百幾蚊
用咗兩年喇
價值唔係淨係錢 佢覺得你重要 你送個數碼暴龍銀包俾佢佢都會用

數碼暴龍, 你肯定?
咁咁如果ck呢?
Ck我淨係諗到賣底褲

我無為意
你咁講又真係好小學雞

之後我買左Levi's 500左右 卡位相片位好齊
不過好似唔襟用
利申: 學生無咩budget
呢個budget tommy啦
叫做有brand 款又唔太差

祝你快d買到 見你煩惱咗好耐咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞