送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike
tough呢啲比中學雞用架wo
咁咁如果ck呢?
$990 會唔會好奇怪?
Ck我淨係諗到賣底褲

之前無買依款比男朋友 係因為個卡位中間有個lone 成個小學雞8達通卡套咁

我之前買個款都係類似咁樣同有相位
但無中間個窿
唔知呢家仲有無
係ck門市睇
總係凝住呢d幾百蚊貨仔好快打柴
第一個送比男朋友既1k殘到好似垃圾咁之後好狠心買左個LV taiga皮送比佢,應該5,6年內唔駛再買
舊年我想換銀包時都睇過哂絲打講果啲牌子,但最後都係用番tough
舊年我想換銀包時都睇過哂絲打講果啲牌子,但最後都係用番tough

Sorry 用咗polo 先啱
但個相位放幾張卡條邊已經wea 哂
等summer sale 睇下換邊個
正臭西 咩叫佢用緊hand made既所以唔想整 用緊果個都唔撚係你整 懶你就懶啦 臭西
睇自己能力買啦

成日好多人要買貴銀包

你用$3000銀包入面得$50型d
定係用個$50銀包入面有$3000型d

當然2樣都有就最好
成日見到d女用$5-6000銀包,比錢時見到入面得幾十蚊

等你出緊做野有能力再買都未遲

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

哩個?

用緊藍色 靚到 女友送 不過無相位
三百幾蚊大把更好既選擇啦
你買TOUGH
重點係點解要逼你條仔用有相位既銀包

係佢要黎擺佢屋企人相
唔係我逼 更加唔係逼佢擺我張相
你做乜啫

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

哩個?

上面話塊牌好易甩
三百幾蚊大把更好既選擇啦
你買TOUGH
重點係點解要逼你條仔用有相位既銀包

係佢要黎擺佢屋企人相
唔係我逼 更加唔係逼佢擺我張相
你做乜啫

我原本都好想要相位 但係用用下其實真係無乜所謂 又唔係要打開望實 銀包長期都係山埋㗎啦

哩個?

上面話塊牌好易甩

未有咁嘅問題
最好唔好送銀包,如果個款式,牌子佢唔鍾意咁點算,好似迫佢一定要用咁
送D佢可以選擇用唔用嘅仲好啦
用緊tough,女友送,用左五年幾
而家仲用緊,女友變左老婆
揾左成朝資料 總結下
希望對其他想送禮絲打有用
冇相位
-Fred perry
-Paul smith
-Ted baker

有相位
Ck(但中間有個窿)
Porter(分porter international, head porter同porter Tokyo)
Tommy Hilfiger

決定買tommy啦唔該哂咁多巴絲

Tommy叫佢唔好用得咁粗魯
都易爛
我上一個就係Tommy, 依家用緊CK
用左2年都有6成新
銀包襟用就自然會錫住
CK有sale會平好多

兩個牌子設計都幾簡潔
如果唔想有牌子
可以睇下無印
不過唔知有無相位
補多句
銀包唔一定要貴
最緊要個款正正路路
啲格啱使又襟用嫁jei
加少少上Balenciaga/Saint Laurent
上年係吉之島入面 買咗個porter銀包俾男朋友 正正常常 一個黑色銀包 有card位有相位 二百幾三百蚊咋嘛
你去揾美國代購嗰啲買個tommy或者Ralph Lauren或者ck喇
係美國買個呢啲銀包加埋運費700內港紙
運費大概10至20美金倒
以下所有圖片係美金價錢 自己乘8

Tommy 5種顏色

Ck

Polo就貴啲 不過去鋪入面買可以30有交易 要睇彩數

絲打如果仲未買可以考慮下呢款

利申 唔係打手 只係平時買開呢間

我都係買Porter俾男朋友 但其實唔係真係咁耐用 可能我男朋友用得粗啦 兩年殘哂lu
樓主買左俾男友未?
Fossil
我求期要個黑色放到野就得

幾多錢都無所謂 要求好睇既姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞