送tough銀包比男朋友會唔會好cheap?

185 回覆
3 Like 15 Dislike

porter啲銀包垃圾

porter tokyo有隻細細個鐵牌既銀包好正 都係千頭

porter銀包其實有過百種咁濟。
去唔同分店睇最實際,
有布有豬皮馬皮牛皮,
我用開馬皮想轉牛皮

Head porter即係日本個porter?
上網睇唔多皮款
我再去專門店望下
唔送好過送
到時佢收到個tough銀包又要扮開心 好慘㗎
你一係handmade 一係送個card holder 好過

佢已經用緊handmade啦
所以想買一個比佢

咁有咩好推介

Ted baker 都ok嘅
或者muji 都幾好

睇左ted baker 揾唔到有相位

無印都ok wow
印象中唔貴
買bellroy靚好多啦
土屋鞄啱唔啱你心水,上年陪fd平平地買左個7xx-8xx既皮銀包,款靚睇落又唔細路仔feel

700咁平?之前睇過好似要2000up
買bellroy靚好多啦

係靚 價錢合理
但冇相位

屌你亂鳩咁屌

你條女係咁唔代表個個女人都係咁

佢條毒撚可能冇女

依到好多糞青架
唔建議hand-made
好肉酸
土屋鞄啱唔啱你心水,上年陪fd平平地買左個7xx-8xx既皮銀包,款靚睇落又唔細路仔feel

佢有平有貴,不過平既得一兩隻款,但最重要係日本造
唔會 其實tough d 款有d 都好好呀
送比男朋友第一個銀包就係tough
用左四年
想買過個比佢佢都唔肯 話好好用
用開tough
唔覺有問題

700幾係哩款?
其他都1000以上 同埋都係冇相位
唔建議hand-made
好肉酸

我整個個好靚 男朋友好鐘意 連佢啲男仔朋友都係咁話整得好睇

你條女係咁唔代表個個女人都係咁

佢條毒撚可能冇女

依到好多糞青架

算啦 多謝佢推post
最緊要都係揾到個岩男朋友既銀包
Fx creations
Tommy Hilfiger男裝銀包都唔錯
揀唔啱心水唔好夾硬送

700幾係哩款?

你急唔急買?佢應該會定期轉款,但你要相位既話多數手造既皮銀包都唔會有,除非你講都明要相位
IG依間 之前幫襯過買其他,都做得唔錯,佢都有做銀包款

我都有試打你呢個煩惱
不過好多有牌子嘅銀包都冇相位,所以放棄左要相位。
啱啱買左,希望佢中意

打錯字,絲打

佢一定要有相位
難買到爆
本身都想買有相位比男朋友但好難搵
最後都係買左ted baker 唔貴又ok
Asos 買五百有找添
佢都用左就兩年都無爛

700幾係哩款?

你急唔急買?佢應該會定期轉款,但你要相位既話多數手造既皮銀包都唔會有,除非你講都明要相位

都=到
本身都想買有相位比男朋友但好難搵
最後都係買左ted baker 唔貴又ok
Asos 買五百有找添
佢都用左就兩年都無爛

唉呀
有相位 見得人既銀包真係咁難
男朋友23歲 返緊工
依家用緊handmade皮銀包 佢想話想換
情人節想送個新既皮銀包既比佢
要有放相位 筆直700蚊內

我睇過tough 300令蚊個 想問男朋友拎出黎用會唔會覺得好cheap ?
Paul smith買唔起 同冇相位
Porter有相位 但我上官網睇唔到價錢

700蚊買 Fred Perry 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞