[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (4) 免首抽即時對戰遊戲 - 早抽早享受,遲抽有石收

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
奉勸各位朋友,用一隻英連扣兩場盃就轉其他英/kill app唔玩,如果唔係只會輸到你仆街
中能左吉恩
好on9
有時真係唔信邪會輸到仆街
我都係同一隻英 多過2張輸就轉英或轉mode
差6隻角就滿哂電但好多角都未上9lv
遲下會有段時間淨係開錢但又未必有隻9lv standby抽star power
隻game連續輸兩場既話之後個幾場都會繼續輸落去
屌 升勁耐都未3000分 好想玩隻bo
收到 仲想問點解有時我隱身 條友睇到我
啲人話bo nerf咗之後唔掂,但我就覺得好撚勁
普攻buff完之後可以同leon隻揪
同對面近到某個距離就睇到,即使你近對方個塔,人地全隊都會見到你,不過你現身個距離夠殺大部分薄血角

操作同bo差唔多都係邊射邊向右就散d, 邊射邊向左就集中

拉打到有第一招大就可以開始遊走殺落單嘅薄血角,多d從後打穿防線

nerf左都好勁

60 rank 升一隻值得咩
可唔可以唔好match 到呢d 人
buff 左dmg 之後有時用近戰近揪會唔夠打一下670 中三箭真係好痛
次次玩近角 都比bo射到不要不要 ,Leon 2lv 100cup都無係咁輸
可唔可以整返個ban英系統
係ban唔同邊隻英一隊 唔撚想再見到保力
整埋個game配對應該bug撚到傻左都似
手機game姐洗唔洗整到咁hardcore
使用者問題,唔關角色事
其實街場班友玩咩都會唔順眼
因為總會有人:
玩拳佬,牛,送gem,喂大技
玩炸彈佬,公主,colt,auto aim射極扔極唔中
玩熊唔識穿牆
玩tara,科怪空大

所以先話你如果難得見到識玩嘅一定要add 佢friend,之後組隊避街場仲好
任何角 拎住10石送俾對方
我玩波可 拎住十石都唔淆底 照打 有補血好難死
好撚大力
科怪真係10隻有9隻都差電器黎
中一下就夠
街場果d打唔中人都算,俾人埋身仲走唔打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞