[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (4) 免首抽即時對戰遊戲 - 早抽早享受,遲抽有石收

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
你公會架喎不過child 登係咁上下質素
最近玩返 有無活躍嘅公會收人?
講緊話可以有人一齊組隊打個種
師兄幾分
之前玩開果個好多人都走左,開左個新,有興趣又未有會既可以隨便入

歡迎,好玩就好,我都唔係勁得去邊
新開諗住等未入既入冇限制d咩住,我都唔知佢邊個

而家睇佢上唔上水回應啦,佢唔出現既就 始終你地私怨我唔知咩事
打個機都咁多煩鳩野
我都想知突登掛機 比人踢出gp 就擺人tg 上去做咩囉
大家唔識唔係互屌就係爆人私人野
認真 vs 玩野好易出事

佢果場完左有冇解釋d咩斷線定咩
首先 我自己玩得唔好 我自己一個人問題 完全唔明點解要拉落個公會度 關個公會咩事 完全唔明
其次 我全場基本上都係lag住過 但我無走場/唔郁
基本上我睇住自己射完三槍 但自己條血狂扣 相反敵人一下都唔中(100m rounter)
最後我地輸個陣係6分01
點解我會知?因為我無掛過機囉唔信問埋另一位巴打都得 佢玩jessi 我全場都有得 佢都響gp裡面
如果講我掛機 咁即係得兩位巴打由0玩到6分01?

到最尾 我無啦啦比佢cap圖擺上gp 開埋名
重要擺埋依度
咁點解我唔擺得上tg post
打左成場吹到比人話掛機
吹到2players打到6分01
真係小心跟車太貼
同埋呢 有得睇番record架其實
洗唔洗我錄番上黎比大家睇下啊
一係你擺一係我擺
有片就最好貼啦,唔係雞同鴨講

我著眼點係
1. 完左有冇解釋?

2. 個時序係直接踢左出group 冇聽解釋 定 冇解釋lag 就off左所以踢

睇落只能以呢樣野判斷下
1.
完左場 佢即走 走左唔夠一陣就爆粗+貼我proflie
2.
睇片
Tg左你
有片就最好貼啦,唔係雞同鴨講

我著眼點係
1. 完左有冇解釋?

2. 個時序係直接踢左出group 冇聽解釋 定 冇解釋lag 就off左所以踢

睇落只能以呢樣野判斷下
1.
完左場 佢即走 走左唔夠一陣就爆粗+貼我proflie
2.
睇片

完左既過程都有片咁勁?
sor9ry 第二個我團友黎 你玩成點心照啦剩係行出去死 普攻又唔普攻叫打左?你lag 機又識行出去隻怪前面坦傷咁有趣?玩bull 拉開左隻怪先普攻 廢就唔好黎靠害
講錯
其實我未踢出gp
但我無時間解釋
你全晚著重我「掛機」
依家又改口「lag機」
點架簡好邊個未
同埋我無話我自己勁
唔好意思 要你陪葬
不過你唔係話我掛機架咩 做咩突然形容到我識郁?
會唔會係lag 到斷左,所以變左bot

咁嘈唔係辦法,等片
Tg左你
唔會bot 你睇完就會知
我唔係,我係新group人

我諗你既然真係有片放上黎自然會有人講邊個岩
sor 你有郁但同掛機無分別 無撚打過 睇多次段replay 我都係覺得你同掛機無分別
有片就真相大白啦
點架你?
同人講就話我掛機
同我講就話我有郁
轉住未啊?
你都屈機架真係 兩份口供
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞