[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (4) 免首抽即時對戰遊戲 - 早抽早享受,遲抽有石收

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
想講 但佢咁撚樣唱我都廢時同佢講
條片又upload唔到上gp
同埋佢好堅持我掛機 我都唔知點講好
我自己開場洗左5卷點解要專登
多卷咩我自己先二千幾盃
我行埋去係想打但問題係睇住自己死但槍都開唔到
笑死人咩 我質你食死貓你唔敢出黎駁?所以直接放人tg ac 上連登 博我無ac 咬返你咩第一個bs po我就係到吹緊水啦
教我做野啊啊sir?
Gp叫私了?聽講public channel黎架啵
你真係知咩叫私了
我知你叻啦有連登acc
係咪要頒過獎俾你啊?
po 呢d圖對你既反駁有咩意義你都係返去上堂唔好嘈落去啦中學牛
我係六百幾人既gp公審你喎 你講到咁大件事 選擇食死貓再去連登po人tg 咁得意既你
你唔係話想響go私了架咩
做咩又轉口風變公審?
聽講好大件事戈個係你
咁你講你自己bs 第一個post吹緊水又有咩用
同依單野起到啲咩關係
定想直線講自己歷練多啲?講野多啲?定做人失敗啲?
總括而言 我自己玩果場係累隊友 我自己都知唔岩
但如果想私了 點解要一完場慚唔比人機會去解釋?
反而選擇左六百幾人面前「私了」?
到底係我中文太差 定巴打中文太好
自己諗下報復動機係咩先啦

再者 你響gp 唔識@我?
一定要咁快就講到我掛機?
你重要走買入我哋game入面個公會唱
恰人地無連登ac唔清楚件事?

同埋呢 講到自己幾勁
又講到自己好早就上水
你以為你自己打緊官司搬緊社會地位出嚟?
唔通下次問巴打遊戲問題 要加番句「我第c個po就響到」?
呢d事件好似每隻game都會出現一次

香港人壓力大,輸左咪下一場
總之真係lag 左既完左好即刻出聲講番句,唔係好易誤會
覺得唔岩玩、夾既唔好再同場就得

至於貼人game 圖、名就極限,唔好貼人私人野
兩個都小學雞,完
為左幾張卷都可以嘈幾頁
當推post
打擾曬大家
辛苦埋戈位巴打付出一卷
睇放飛機個profile,d 角都star晒咁濟,一張半張飛就由佢啦,d飛仔又唔係難攞

講開lag,你地係用wifi 玩lag 定數據玩lag
我用wifi玩多數都lag,數據就正常
暫時都係10個有9個都係wifi 出事
4g數據同公司1000m rounter就好正常
其餘就算收爆3格都會lag
所以番屋企都用番4g算
廢時又出事
其實隻game唔食data 去到邊都用數據玩穩陣

開細箱中左
玩左兩個月差Frank同仙人掌就齊角
好曬
我斷斷續續玩左成年都差3隻
埋黎吸人品
結果咪中仙人掌機率跌翻
通常中最後一隻lagendary 係最難
你木桶玩乘點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞