[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (4) 免首抽即時對戰遊戲 - 早抽早享受,遲抽有石收

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
做乜鳩
老實講,lag機嗰位巴打真係好難怪人
你累人打到咁辛苦,人地唔順氣po你game id話幾句好正常,你夠可以po返人id出嚟喺tg group罵返佢啦

但你po人tg上狗公post真係好小學雞
po profile同po tg根本兩樣唔同程度嘅野
小學雞係度玩報復,
不過我又想講,玩robo攞隻牛出來真係冇乜用,
點解組隊嘅另外兩條友又比佢用
有Pam 既話
牛識玩都可以6分既
佢問any suggestion 我見佢無乜英高lv咪由佢
點知佢連行埋隻怪到先普攻都唔識成場射左20下都無
人地po你game profile你咪po返佢game profile囉
po人tg係厹gp做乜鳩
何況雖然你唔係掛機但實際同打少個冇乜分別
人地話兩個人打到6mins架
慚唔慚愧
有問過佢地想我用咩
不過條傻仔好似唔信我係lag機
好堅持我行行企企
唔通我行去boss前面自殺咩
佢咁鐘意tg周圍唱
我點解唔得?佢起曬鋼我就要理性啲?
唔好玩啦個gp 6百幾人 tg post加埋都唔知有無超過廿個
有咩好鬧 本身我玩得唔好錯在我身上 但post埋出黎佢又唔信人答案
一開始重要狂話我掛機依家講到我係識郁
咁好心你唔好周圍同人講我掛機啦

你轉完口風未架?
其實lag 機既話完左場講番聲應該就完
而家唔知未講就踢左定點

但既然有片你應該係貼番落去個group回應而唔係貼人tg
我知我做錯左貼tg個part 一直都知
完場條友講一句野之後就即走 點講?
Group我都廢時講咁多 擺上依到就算
佢拎左一卷打都可以將件事無限地放大到今日
貼人tg 做咩
小朋友齊打架咩
咁我依家貼番佢profile
係咪會好啲
總結而家首先係lag唔係掛機?

咁lag 既話有時你禁左方向應該過一陣先有反應,自己就會去左d你唔想去既位

lag 既話已經冇技巧可以辯論
一直講緊你做既野同掛機無分別 你係唔識中文架喎屌你數下自己埋身打左幾多下怪啦 拎lag黎解釋但仲快過我同jessie行埋隻怪到 你又駁唔到架喎 我所認知既lag 就係彈個wifi logo出黎郁唔到一係唔受控制 我就唔知你咩lag犀利到行埋隻怪到先停手啦
你地果陣同group 你應該係group chat 講番句lag?
小朋友玩報復係做呢d野唔敢出黎對質以為我無ac 笑撚大人個口
一開始都叫做打到人
之後就慢慢行到人面前 自己隻手就開左槍 但電腦無傷
一直講緊你做既野同掛機無分別
係咩咁叻啊一直講?tg gp定game gp啊?洗唔洗post出黎睇下?
定係我上面個兩張圖戈個人唔係你?

請問依位係咪你?我廢時屌錯人
咁的確有可能lag就係行到埋去果下既

但師兄既角度覺得佢係專登
我睇左條片佢好幾個位本身都好似行下停下等高手解話
我係一句就走左 有咩唔鋸想解釋就一早gp私了 自己擺我tg id上連登 博我無ac咬返你呀?你po 我 profile 啦 同我玩過都知我唔屎快手啦
行下停下 臨尾三王行到埋去又停 大把啦 我都廢事逐下講 btw段片刪左?人在日本load 唔到不過佢刪左我可以up 返上黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞