[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (4) 免首抽即時對戰遊戲 - 早抽早享受,遲抽有石收

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
showdown黎講crow已經算多地圖可以升,不過一定要玩第4個mode升,正常showdown固定某d地圖個隻人op搞到唔易升,第4個mode多突發野所以易升好多
Robo 唔得啦打機械人太慢
黑仔少少 比robo 睇中 好易比其他人執雞死
咁你唔會場場都中robo係你隔離重新
而且跑速全game第二快,好難先中一次係附近重新又走唔切
不過講到底都係睇個場有無人肯同你組
唔買,等有折
新人留名
屌 一輸就係咁輸
Colt solo算係遠攻數一數二勁
double trouble thousand lake scorched stone都好升
搵好既隊友team
唔好打咁risky正常慢慢就升到
同埋每個圖都有少少唔同潛規 打得多就會知
robo場無得屈lu
今日個場COLT好好升一係就隕石場 成個地圖空晒任你射
等offer可以一次過買兩隻
連扣2場盃就好轉英or唔玩啦
技術再好 場地適合都好 前後夾攻都無計
除非做到百發百中
最憎轉轉轉
見到人轉就想殺佢
夠膽就1對1 真男人係唔洗轉轉轉搵隊友
如果你玩脆皮遠攻,見到木桶尤其10lv即刻遠離,如果唔係死咗都唔知乜事

John wick 槍神賜我力量
無話唔得既 睇邊隻角囉
如果你話槍手玩double trouble/隕石場唔轉基本上就算多水都好難outplay到

全港頭幾果d打solo都係要轉 個人覺得心理戰都係另類玩法嚟既 都係果句If u cant beat them, join them
有無tg或group可以一齊玩啊新入坑
終於8k牛頭
今日HEIST仲易升
你夠勁打贏條LANE影響好大加油
有冇團收人
屌你老母臭閪,點撚樣分隊呀,分d千幾盃既人俾我?再離譜d 200幾盃都分俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞