確定披風高掛!親口證實不演蝙蝠俠了

195 回覆
96 Like 5 Dislike
Christian bale
其實佢做得幾似
無奈係劇本差同埋黑暗騎士太成功
Marvel撚
覺得Ben係啱做
屌你DC同WB班高層真係腦裝屎連Batman都搞到咁
利伸好鍾意TDK
冇留意唔好意思
但蜘蛛仔我覺得幾個都做得幾好
講真心話tom仔最適合
本身有玩體操
佢襯tony好正 好想照顧佢
呢個都係
套batsuit個肥蝙蝠都係導致到咁既原因
經過BVS同JL, 佢仲繼續做batman先係痴撚線

認真如果佢演返套Frank Miller原著嘅Dark Knight Return已經好過套垃圾BvS
一嚟故事已經係經典又冇得輸,二嚟佢個設計都係跟Dark Knight Return個Batman
係垃圾WB做爛咗個咁經典嘅角色
其實冇必要下下搵 bale同佢比
Bale版係講佢既偉大
Ben反而focus係黑暗面

比起bale版,ben既batman更加貼近batman既「人性」
死左老豆老母,羅賓比joker整死,佢曾經信任既harvey入魔做左two face,再講埋gotham本身幾多罪惡,日日對住d屍體同殺人犯
人到中年歷盡咁多痴線事,佢唔變到咁dark先唔正常

話佢唔似真係要睇下漫畫版既batman,除左殺人之外佢差唔多樣樣都似漫畫入面既batman
同埋救老母嗰到完全表現到batman究竟點打鬥
老實講, 我開頭都質疑
但睇左就知佢係絕對適合演呢個時期既batman

唔係套套都死老豆講起嫁, bvs果陣, 暗示robin都奶左野
有robin既batman已經上左年紀, 唔再係好後生果陣
我就覺得幾正.

最垃圾batman一定係佐治古尼
Bale版有個問題 就係佢無表現到bruce既科研能力
Bale下下都要靠lucius 唔係fans真係唔知batman係科學天才黎
Batfleck 就全部武器都自己整 就呢一點我覺得做得好好
歷史上邊個Batman戰績勁過佢?
套suit 有lin位
依套甲型好多
依個樣最似batman
btw佢老死Jake Gyllenhaal係M記做反派
雖然演得似唔似係好主觀嘅感覺
但我覺得佢已經係最似嘅batman
肥ben都過檔mcu囉
就連佢兄弟Matt都去雷神做茄呢啡
其實係主觀
覺得唔似咪唔似
屌人地話唔似冇意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞