確定披風高掛!親口證實不演蝙蝠俠了

195 回覆
96 Like 5 Dislike
Ben 演batman 係好撚正喎
Superman vs batman
完全係演到佢對superman 出現個種危機感
唔做尻superman ,地球就唔會安全
Feel到佢係出自於責任去打superman
個劇本垃圾到
新三部曲拍曬最快至少要 6 年,佢年齡真係做唔到咁多年,而且老年 batman 真係好難搞,票房好難高,但成本又一定貴

Bvs 入面救超人老母嗰段動作戲應該係近年英雄片最堅,同其他用特技激光果d 無得比

希望有 jl2 既話佢會拍返做老年 batman
話唔似個d,打下Arkham knight
再睇下bvs佢救超人老母個幕做下對比先啦
果場戲真係拍得出batman 就係咁打
有勇有謀,fake 晒班壞人再缴械, 逐個擊破
KO 人果hit真好有力量感
係劇情最鳩搞到大家覺得唔似
Bale版我覺得正
但ben版都浸佬味好吸引
同埋明明ben都係好戲之人(個人意見)
最後搞成咁
話bale最似
睇下佢打bane個幕,就已經笑而不語
老蝙蝠俠,不要也罷
最似 格都似
但唔夠其他人大隻靚仔
我覺得好大隻wor
成程板起個認真樣 搞gag都係用認真樣講 同苗喬偉做戲一樣
JIMMY
個幕真係污點黎
兩個打爛仔交咁
我要Jon hamm !!!
Rdj其實都係得個樣似
不過marvel 奇蹟由iron反彈,上神檯
Ben做batman好型喎
好可惜
其實佢演個個真係好似漫畫動畫個個
Bvs入面D打鬥場景好j過Nolan三部曲幾條街
但個劇本太9真係無辦法
唔知點解要戲入面要定位做老左既Batman
正常過左咁多年應該愈老練愈有智慧
但反而the greatest defective睇唔穿Lex Luther既陰謀兼俾佢煽動去同大超打過
你話係後生既Batman仲有滿腔熱血想保護世界同大超打都仲合理少少
仲有JL入面既Batman真係廢到唔想講 明明話佢預感會有外星人入侵但竟然無準備任何裝備可以同外星人打
結果成程最終戰最後變左supporter
但動畫個Batman明明都可以同d parademons對抗下
ben做bruce wayne好型 着西裝好好睇
但係一着batsuit就變肥仔 個頭大到好撚出戲
X2但佢其他戲無咩野

呢套會好少少
票房唔升仆直嘅
但華納有啲嘢令佢無哂團火囉,長期保持靚身材肌肉好辛苦,少啲動力都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞