確定披風高掛!親口證實不演蝙蝠俠了

195 回覆
96 Like 5 Dislike
根本班管理層就係垃圾!
師兄應該冇睇過佐治古尼做嘅batman
肥ben既batman明明做得最好
有睇開漫畫版既人 無可能覺得唔似
跟本成個外型 個死人格都同batman一樣

反而bale版故事係好 但演得蝙蝠俠太正氣
無左漫畫入面個feel
直情係佢黎
屌你老味戇鳩鳩,Batman成世都要做個死老豆樣先叫似咩?
BVS個期DC FANS明明J肥BEN好似

大隻...個人又橫...仲有對耳都轉做細對耳

點解一唔做就即刻變返唔似架
如果佢唔再做Batman, 咁DCEU係咪要reboot呀?
咁咪連難得彈起嘅Aquaman都要放棄?
好似轉左人....風格會轉做dectective向
我最鐘意呢代batman
夠佬味
咁多個batman 最鍾意bvs 既佢
可惜個劇情真係尻到無倫
不殺呢? 救自己個仔 都做到不殺
injustice 都叫大家堅守code
直情有種死老豆既滄桑
屌你DC on99
放棄個universe 扮獨立算撚數啦
trinity 最重要果個都可以換角
所以咪話係劇情鳩
早啦,dc fans而家有新寵溫子俠
其實唔應該拍batman太有錢,太多新奇武器
著眼落 查案,佢點整頓葛咸城
成日見佢showoff係真係有啲悶
Bela果款batman 係有血有肉既batman
唔似超級英雄,但貼地
有錢但初戀唔揀佢
佢似唔似我唔敢講
我覺得佢真係做得唔錯

係套撚屎戲唔掂咋喎
BVS後面衰撚到
JL又係咁
究竟幾時先有可能拍到真人版red hood
Matt黎緊果套又focus係年輕版 bvs鋪既所有野wb一鋪清袋
我覺得佢做batman做得唔錯
佢其實真心幾好 問題在於JL個劇本寫柒咗佢 BVS幾難都好 嗰個中年 冇咁靈活 靠純力量 同埋嗰種壓迫感都演繹得唔錯
佢其實真心幾好 問題在於JL個劇本寫柒咗佢 BVS幾爛都好 嗰個中年 冇咁靈活 靠純力量 同埋嗰種壓迫感都演繹得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞