確定披風高掛!親口證實不演蝙蝠俠了

195 回覆
96 Like 5 Dislike
另外仲有個問題係點解隻眼唔跟漫畫白色 要穿窿
Live action batman全部都係咁架啦
係tdk有白色過一陣
Knightmare個段好撚正,拍埋先啦
其實dc咁鍾意comic suit 點解live action一定要穿窿
JL個垃圾劇本真係累撚死佢
佢其實已經做得好好,咁都要reboot
明明中年batman勁多故仔可以拍
屌佢老母宜家又要睇多次佢死老豆
WB真係on撚柒鳩架
中年batman又可以岀bat family 又可以拍red hood個故事 唔明點解matt咁執著又要講年輕version
等唔知要等幾耐先會見到red hood nightwing呢班人
講真Matt只係想拍屬於自己嘅batman trilogy
唔想俾佢dceu框死
其實價當前傳拍咪得,reboot真係太on9
都唔知究竟揾matt返黎拍係好事定壞事
如果佢既batman紅左 咁之後jl又會唔會用返佢?
最似原著
但真係唔夠bale好
唔知點樣解釋
你班小圈子覺得好遮,
咁好就唔會無咗啦
當年公布heath ledger 做joker咪又係網上比人反

Gay, 話佢會屌batman....
唔做好多因素既

你上youtube都搵到好多新舊batman既對比啦,
係咪最好就唔知,但一定係最眼前一亮

未做bvs果陣都唔太睇好佢做,事關佢上片場比人偷影到果個身形幾肥腫難分下,果陣全世界都仲笑緊佢做緊fatman ,點知一睇完bvs個個改曬口叫bat affleck
Btw我都覺得呢個劇本曬左呢個蝙蝠俠
其實Ben 仔都真係算勁
仲記得當初宣布係佢演Batman 時,成渣人反對,網上仲聯署要求換人

而佢剩係對外講:會比心機演

結果成品出黎真係演得勁好。成浸batman 味出撚哂黎 吹佢唔撚漲

利伸:有睇漫畫,我都覺得佢演得好好
你班小圈子覺得好遮,
咁好就唔會無咗啦
唔做好多因素既

你上youtube都搵到好多新舊batman既對比啦,
係咪最好就唔知,但一定係最眼前一亮

未做bvs果陣都唔太睇好佢做,事關佢上片場比人偷影到果個身形幾肥腫難分下,果陣全世界都仲笑緊佢做緊fatman ,點知一睇完bvs個個改曬口叫bat affleck

Btw我都覺得呢個劇本嘥左呢個蝙蝠俠
一個英雄過左最紅個個檔期真係一換人拍就冇人鍾意
人地開大招,佢係架車無眼睇個幕
全世界都知呢個唔會係batman 黎
batman 1個可以打爆darkseid既男人
就呢下己經可以話你知高下立見
呢個係劇情問題

肥ben點做都救唔到架喎
都係最鐘意Christian bale做既Batman
冇睇畫漫畫唔知Ben 係咪咁似
但TDK trilogy 應該我最愛既Batman
基本上每個英雄次次換人都一定比人屌
佢拍乜都係死老豆樣,慘樣夠呀,但唔夠SMART,唔似係一TEAM人既LEADER
蜘蛛俠好似唔係好覺?
死過老豆唔洗24小時滄桑下話
兩次換人都比人屌到仆街呀
分分鐘係屌得最勁
換加菲個時又話蜘蛛俠明明毒撚 做咩搵個mk做
之後tom仔就比人屌太細個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞