Fate/ stay night Heaven’s Feel II. Lost Butterfly

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
上年都係咁頂啦
唔係講笑我禮拜六朝早睇完下晝真係出左莉莉絲
睇第一章個陣唔覺係
但睇完第二章見特登加情節俾佢
似係鋪路
我都覺得唔會係櫻之夢
竟然想令我下跪?
切嗣
食糖大概知咩事
但估唔到下幕會咁獵奇
前幾日睇完,最後神父講第2個聖杯出現緊
唔係幾明,利伸:冇睇小說同game
睇呢套野 最好一係去日本睇
一係睇午夜場

第一部果時係日本睇 幾撚正 D觀眾高質到爆
番香港睇多次 硬係有幾件傻鳩一見麻婆神父就笑
一係就大大聲講野

岩先在係旺角百老匯睇10點
開場無耐就有個廢西呀婆TB混合體講電話
第一次都忍鳩佢

幾分鐘後又傾電話 重要大大聲傾
忍唔住屌鳩佢

係要比人屌先過癮 咁撚犯賤
有兩個人有做聖杯資格,一個係伊莉雅,另外一個就係櫻
伊莉雅本身係聖杯容器,正常聖杯戰爭結束,伊莉雅會好似fate zero太太咁死左召喚聖杯,而黑櫻係作為聖杯另一道「門」召喚聖杯㗎「內容」(我自己係咁理解)
明白
伊莉雅係人造人小聖杯
櫻被蟲爺植入4戰聖杯碎片 陪養佢成為小聖杯
因為寫完sn 先寫ha
須藤對伊都叫算係咁
第一章教堂前幫佢加左一句同Saber 的對話
第二章幫佢加左切嗣有搵佢
睇得UFO想幫手完zero個故
而伊同士郎兩次公園集有係到
雨中抱櫻果次仲係到我覺得都收貨
同伊去買餸應該真係無時間
留左比櫻
好垃圾 成日偷加d自創 zero野
懶係連貫咁

ufo zero起家 兩大親生仔gay佬金閃神父 一定硬加畫面
出櫻之夢唔怕比人屌咩 櫻本身已經夠慘 櫻之夢最好都係留返bd出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞