Fate/ stay night Heaven’s Feel II. Lost Butterfly

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
發春夢定咩未做下集透唔透得
Hollow Ataraxia
強烈建議 06 - ubw - fz - hf
畫質黎講06 最舊 你睇左新個d會頂唔順
睇左fz 會被劇透左唔小內容 減低左不少震撼度
所以睇ubw 先
本來諗住之後係hf 再fz, 但係依家仲出緊 驚你睇哂06 ubw 之後hf 都未出哂, 所以將就地睇fate zero

最後係HF

依家呢一刻即刻熄哂所有劇透 睇都唔好睇 06開波先 GO
後傳
黑a無殺哂全地球
基本上純動畫黨真係會唔明要自己補習
有興趣可以玩下隻驚
動畫有種和諧感,好似行行企企煮下飯練下劍返下學又一日
冇左玩驚果一種揀錯野就會死無全屍/俾伊莉亞當狗咁撚既緊張感
之前試玩過 玩到saber野外補魔 頂唔順了
最鍾意都係saber 最後分別喺樹下死去嗰個咪好深刻
B叔12試練唔係會對受過1次嘅傷害有抗性嘅咩?點解黑saber可以屈寶具?
頂 琴日睇完電影今日忍唔住去左睇人挽hf 結局
桜 呢種表面軟弱入裏慾求不滿

真係好撚柒正呀屌
請問各位巴打 邊間戲院個mon最大? /或者有imax版?
打算今晚/明晚睇

緊急求救
mon,最大應該係海運了
thanks 巴打
想問埋幾時先有iMax版 ?
奈須有訪問改話話過12試練只係高抗性,火力太大都係會死所以劇場版唔跟原著,變做死左幾次
12條命+b級攻擊以下無效+抗性
除咗閃閃同紅A 其他人根本贏嘅可能性都冇
分左家啦
Fate廚 月廚

係fgo廚 fate原作廚 月廚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞