Fate/ stay night Heaven’s Feel II. Lost Butterfly

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
如果ubw 嘅話fz 先同後睇都ok
但係 hf 嘅話睇埋會好啲
始終hf 係走文筆路線
唔似ubw 咁打仗諗策略為主
ubw 睇到個人好熱
hf 睇到個心好酸
蘑菇自己都話fz 唔係真正fsn 前傳
有微妙既唔同 所以fz 都係參考下算啦
( 雖然我覺得因為老虛描寫saber 寫到許蘑菇都救唔返先咁講)
蘑菇自己都話fz 唔係真正fsn 前傳
有微妙既唔同 所以fz 都係參考下算啦
( 雖然我覺得因為老虛描寫saber 寫到蘑菇都救唔返先咁講)
上之已經係咁
睇mk早場嘈到仆街
係咁問點解唔係黑色頭髮果個做女主
心諗,咁撚多人黑色頭髮
今朝去屯門睇早場靜好多
希望第三章請到下屋嚟啦
台灣同美國首映都有去
剩係玩FGO就去睇果啲仲激死
到第二集仲係度問點解隻三星騎咁勁
記得上集有班mk仔討論職階相剋問題,笑死
其實睇fate zero同ubw,呆毛強度真係
今次入場睇黑呆vs B叔真係睇到眼都凸埋
有冇人同我一樣本身迷凜,而家迷櫻?
反而真係冇迷過Saber
魔伊睇返夠本
雖然唔是正傳
難鳥
月姬remake都咁耐
睇完garden of Avalon 就好迷saber
有冇閃閃咁迷先
櫻fans表示整伊莉雅線就重制埋櫻線
game hf 後期變返紫髮路人咁濟
唔同人討論 專心睇戲先係真正熟fate嘅人 哪怕冇玩過原作game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞