Fate/ stay night Heaven’s Feel II. Lost Butterfly

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
想問你哋睇嗰場,正常女啲女觀眾乜都唔知
去到奶手指、除衫同士郎扑、慎二話搞過櫻好多次
嗰幾幕佢哋咩反應?
扯左
淫夢姐

右上同原作cg完全一樣
漫畫冇畫出rider魔眼
好正
醒bye
係有左無限魔先咁大力
黑Saber係仲勁過生前個狀態
買隻figure 都可以射下精

買呢d真係垃圾黎
真 除非有玩開利申無玩
figure有買
我睇漫畫人得第五卷嘅最後有
柒閃
第2法
魔伊2支杖咪係佢整既玩具囉
第一幕就唔明,個寺到追完saber咪比黑色怪捉咗?消失咗係地下,得個黑色印係地下,點解下一幕佢就係屋企出返黎,係咪姐係個黑色怪=櫻捉佢返屋企?
你冇睇第一集?
有呀原來第一集講咗?上年上個陣睇咗一次咋我可能唔記得咗啲嘢
柒開 唔好咁
第一集個尾咪士郎自己行返屋企
櫻係門口冒住雪等佢
你睇多次,不過比黑影捉係新既
https://www.youtube.com/watch?v=8t1MluC-gI4
Oh, 感謝你, 下年睇之前睇黎都係重溫一先睇
同埋想問吓,黑saber設定係服從間桐?點解要叫assassin 去殺伊莉雅唔叫黑saber順手?
HF黎
黑saber係黑影(黑櫻)從者, 同臟硯無直屬關係
須藤友德係世界第一櫻廚 (第二係RIDER)
佢敢膽將櫻句「我不是處女啊 學長」寫出黎真係好有gas
果段真係畫面好唯美好浪漫 特別士郎最後握住櫻嘅手將鎖匙交俾佢果度真係好感動

我對刪左伊莉雅同士郎一齊出去購買果段有少少不滿
但後面老虎講切嗣果部分真係加無限分
切嗣終於將佢嘅愛傳到比伊莉雅 伊莉雅終於知道自己並唔係被拋棄
印象原版冇人對人對伊莉雅解釋?

好多人剩係講無限咖哩棒黑傻vsB叔 其實R姊展開神殿時都型到仆街
特效整得好好 成個壓迫感出晒黎
我麻麻rider vs archer 嗰下wow
因為純粹鬥力,無用鎖鏈揮下咁
開眼係幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞