[PS4]Persona女神異聞錄5討論區(11)歡迎新入坑

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
就咁死便宜左佢
amazon不嬲都寄game, 唔駛擔心
到時出新ost同新設定集又要破費了💸
啱啱先見到雙葉Figma係便服
變身應該會出掛
p5r係咪唔可以繼承原本個save啲要素?
唔知
之前p4g ps2 psv唔同機就一定唔得
而家同機可能有繼承
但應該唔會好似多週目繼承咁
我覺得未必得
因為除左加新元素 舊有元素都應該會改
persona/女轉玩左5~6隻倒 (P3 P4 P4G P5, SMT4, DeSu1...), 已經唔係太想再玩 persona/女轉個戰鬥/合體.... 次次新GAME又係由個堆弱野合上去, 揀返個D SKILL, 最後又係個幾隻勁野帶住個幾隻SKILL... 打boss 9成都係幾個回合既指令重複咁click.... 可能我從來都唔識點玩得好啦.

但係我又好鐘意兩隻GAME既現代背景 + 女轉既"城市末日"feel + persona d 囡囡, 於是成堆Deep Strange Journey, Soul Hackers, P3P, SMT4A, DeSu2, Nocturne, P2 IS/EP, PQ2, TMS#FE 都係想玩但係又唔想玩咁, 有D買左都係封塵

P3/4/5D, P4A個D 我又玩唔掂, 好慘
P5 PS3都有得UPLOAD SAVE... 會唔會有少少BONUS
好似係
所以我先講 唔會係多週目繼承
可能一d道具武器 幾隻特殊p
較最高難度囉
一邊睇故聽歌一邊享受被怪偷襲兩招滅團嘅快感
P5R應該又有新歌
サウンドコンポーザー目黒将司による
新規収録曲を多数追加!
オープニング・エンディング・戦闘曲などの
ボーカル曲はもちろんLynが担当。
有人合成左P5R trailer同live首主題曲
https://youtu.be/A_T9XY1kH0k
希望限定版送OST
唔送都去買
我直頭想換部 PS 4 pro 玩呢隻 P5R
睇定啲先,出得中文p5r可能已經出ps5
都係無女主角綫
呢隻唔洗pro呀
出pro就好換機啦
年尾先有日文版
下年年尾應該就出ps5
之後出多隻p5r remaster
點樣忍住啲精唔射大半年
睇個pv已經漏精
睇醫生
仆街6月中先開始升川上,升唔切上節制8就放暑假
有冇人要每日睇至少一次pv 好似吸左毒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞