[PS4]Persona女神異聞錄5討論區(11)歡迎新入坑

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
無雙合作邊隻好賣
DQH日本內好似算好賣
可唔可以講埋鋪頭名,唔熟啲鋪頭
本身玩到最後一個迷宮,見有可能出係switch,就打算係switch先玩埋佢啦,仆你個街,出無雙
無雙合作=fans向糞game
諗起上年隻銀魂亂舞
希望真女神5 係限時獨占
到時撚多任豚一鍋
同Game 合作嘅 Zelda, DQH, 火紋都做得唔差 同動畫合作個堆就垃圾
係咪因為Game廠會check暗榮做成點 動畫個堆Bandai WFC
你會唔會諗太多
做咩咁多人任豚前任豚後
啲人On9 跟風嗌任豚
覺得玩Ps4 高人一等
笑下算
變左無雙wtf
如果佢真係做rpg+無雙嘅咁大家參考下fate果幾隻
之前幾隻叫做得好少少同有d劇情
最新果隻就個系統做得好差
睇路
遲啲如果有P5RA真係咪再搵A1整 同埋搵番P4A個監督同編劇
難啲啦加強版唔會俾太多錢去做宣傳 P4GA 明顯差P4A 好多P5A 都搞成咁P5RA 分分鐘繼續A1
KWAI FONG 得一間GAME 舖咋
遊戲天堂 (唔肯定有無記錯) .....
P4A真係好高汁 點解P5A會搞到咁 P5既COOP潛力仲要大過P4好多 整到好可惜
銀魂亂舞係暗榮出咩
有無消息真女神轉生5大概幾時出
太耐冇温劇情 唔記得咗
點解殺咗假joker之後 現實會報佢自殺既新聞?
惡夢先有成功感
似有,情報有第三學期
漫畫整無雙可以理解 九成漫畫都係打鬥漫 整動作驚合理

但明明本身係回合制rpg 同動作驚完全兩回事點解要整無雙
如果以Atlus做主導 : 咁以前P3都衍生咗好多小遊戲 , P4 都整過格鬥Game我諗Atlus想每代除咗正傳之外都靠個代IP試整其他類型嘅遊戲,靠IP風險低
如果以暗榮做主導 : 唔洗講啦,都係賺死嘅Dlc地獄
呢兩隻我買咗都冇玩完
無雙game喺ps2嗰時已經玩到厭咗
呢隻有愛都睇review先諗買唔買
我覺得未必
第三學期可能係拉長原本條時間線
唔係無位俾新人入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞