Fujifilm討論區 (39) 迎接 X-T30 同 3支新鏡

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想跳船入部xpro1玩下 2手2k
Oh yes係光圈
Sorry巴打
仲有EVF同buffer depth
如果較左Auto光圈 (支鏡側面有個啪制, 紅色A係auto, 快門圖案係manual),無論你拎去邊個焦段佢都會自己測光自動set
如果想手動就轉去Manual光圈,咁就自己用光圈環set

但要注意支鏡最大光圈係2.8-4,即係18mm果邊最大係2.8,55果邊最大係4
如果你係18mm果邊手動set左2.8,拎到去55果邊佢會自動幫你set去4,因為55果邊最大都係得4去唔到2.8
https://m.facebook.com/pg/FujifilmHK/posts/

重點
授權經銷商
指定鏡頭
活動限期

唔好入錯資料
錯名錯地址都拎唔到
買啦
硬件上
手感
iso 環
測光mode 環
十字鍵
閃光燈
直倒
側揭mon

性能
連拍
拍片功能

仲有其他
https://mirrorlesscomparison.com/preview/fuji-xt30-vs-xt3/
明白晒
唔該巴打
入手時機到了
有大月亮嘅
有冇人知xpro1部機既反應如何?會唔會好慢
fit哂
師兄支35.4 condition 點樣?
有興趣
走啦
我新買一個星期覺得唔係咁啱使,要唔要?行-200出
條女用緊XE3 想問下自動對焦模式SET 全部/廣角/區都用唔到對焦桿同觸控對焦係咪正常? 但係我用單一點 咁我揀完對焦點 佢就唔會再自動對焦
利: 無用過富士
反而我會入xpro2 個樣好正
你觸控set返area
想問下,通常登記左幾耐就會收到email?
前幾日先入左部二手x pro 2j出血
外國Amazon 3月中出貨
香港4月尾應該有
微距用燈

用環閃定長亮led易用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞