Fujifilm討論區 (39) 迎接 X-T30 同 3支新鏡

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
對 cd rom多, thanks
巴打, please send to below address, thank-you

reramutito@tempcloud.info
用開 35f2 應該夠快
我自己估係太近主體一郁就追唔切
巴打, please send to below address, thank-you

reramutito@tempcloud.info
等唔切
要自己send過去先有?
未計,再回$1200嘛,我都心思思想入
屌。正呀
我換左。。好正!
靚好多
XH1齋body大行都跌到齊頭8000啦
睇下有冇得設定就下
例如快門再快啲 光源
如果試左唔得都係要換
話說老豆用開canon 有一set鏡 於是我買左fringer pro 個mount

之後發現遺物仲有支leica r 28mm 佢係駁左m mount

想問mount 駁mount 咁用會唔會有問題

唔想曬左支鏡 想帶佢去旅行影俾老豆睇
無問題的
Mount駁mount係其他系統都有人咁做
Leica r to m 再m to L駁落Leica sl
又或ltm to m 再m to 其他接口
咁就好 個陣佢教我影相又無俾心機聽

宜家要用番mf 即刻揦手唔成勢
其實而家入手X-pro2 既話 係咪不如買xt3/xt30
等xpro3
要等到幾時 因爲而家我考慮緊買邊部
完全未有消息 不過揀得xpro系列嘅 xt3定30都應該唔啱你心水 無謂將就夾硬買啦
點解咁講既
決心揀得xpro系列嘅通常一係就鐘意個Rangfinder樣 一係就鐘意個hybrid viewfinder 嘅姐 兩樣Xt系列都比唔到你
如果 唔計呢兩樣野呢
咁就XT定X Pro都無所謂嘅
7:00咁上下講XT30 對焦好過XT3, 眼睛對焦感覺仲好過sony

https://www.youtube.com/watch?v=xvM_fT9aOaE
係呀
因為xt30 係用緊最新既firmware
xt3 要遲d 至有得update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞