《APEX LEGENDS》討論區 #01

985 回覆
40 Like 10 Dislike
ps4撚表示好難描准 好彩有隊友carry冠軍左一鋪
原來跌落瀑布會死
Ps4撚表示做唔到

跳邊度瀑布先?
之前有個隊友跳涯死左,我跳又冇事
60飛你都唔夠用
頭先同件新手一隊
LAST BATLLE 死剩敵人1件1個DOWN左,
我TEAM得番1條新手, 老遠狙擊緊,
對面救緊自己友,
觀戰睇住佢描人地個頭射單槍, 想HEADSHOT人地, 屌你!!!!!!!
明明開多幾槍就嬴左
佢老味條仆街以為打頭會即死
我1063 開中 近戰lag到hihi
1060 6GB表示好順 仲要雙mon緊

另外想知堆金槍幾攻
啱啱有場紫甲+滿血俾金狙射一槍就即刻跪地
完全呆咗個下
最好成績都係第二 點解成日都有變態敵人
成日見到有百幾殺嘅高手
成班變態佬係到屈新手
岩岩有場第二
最後兩邊各down 2個
得返個新手隊友1v1
佢當住對面面行過黎救我
最燥係對面都廢廢地 隊友行過黎果陣 射左成排彈都唔中
係個隊友救緊我果陣佢先殺佢
百幾殺唔高啦
岩岩果場有個人750殺 56lv
新手一比peacekeeper衝就亂開槍
近身好易就搞掂
反而一預到槍法勁就真係冇得搞
我30lv 500殺了

不過玩死一隻 先可以用STATS黎打飛機
唔知關唔關RAM事
我得8GB RAM
入場會有時定一定格
但玩會好順
Q命令幻像到目的地
大技試過有次識行 自身隱形 好似攻擊唔到 現身先射得 試過大技隱身兜後 殺左一隊
金狙打身125, 爆頭唔記得200/225即跪, 你金甲滿血都即跪
其他金散彈/金P90/金卡賓/金左輪唔清楚 , 我淨係用過以上5把
全GAME最OP我覺得係P90裝chips(中文係咪叫獵X?)同金backpack
我自已優先用係P90全改>R-99>RE-45

medic有金backpack補血補電勁快, 打遊走用滑步補OP到暈
一邊滑一邊補,1秒補完一個細補

PS:唔知多唔知人知可以咁用, 滑步果陣禁實CRTL+禁一下4制可以一邊滑一邊補電/血, 但你要肯定你個滑步距離夠補一條BAR, 如果唔係你會滑完停左係度補, 依招打帶跑好用, 慳返好多時間唔洗企係度補
lm
我自己鐘意兩把重機,去到個圈越細,狙變左負累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞