《APEX LEGENDS》討論區 #01

985 回覆
40 Like 10 Dislike
成撚日復活完個隊友唔夠裝又要衝出去搵人打架都唔知想點
屌,ENJOY緊單人偷襲人屎忽既時候無啦啦crash左
一直啟動伺服器中
我等超過10秒就會取消再黎
單排d on9好鍾意9衝去死
我覺得EVA8好用d 勁就和平使者
D隊友分配係隨機點定 有時見對面3個都係2X LV
自己隊就全0~5殺低LV
鍾意和平使者多d
您還找不到隊友嗎? {總覺得路人都不配合嗎?}這裡應有盡有,自己的群組專門為一些剛玩Apex Legends的群!
不用擔心沒有朋友陪著一起遊玩。
請具備麥克風也可以打字留言,使得良好溝通。

Discord連接:https://discord.gg/TQDRQuR

很感謝各位有興趣的朋友加入以及遊玩
噴火器加長弓執到就贏左一半
唔係囉,頭先嗰場臨尾最後一圈1v1把噴火槍先嚟唔夠子彈
人地用散彈噴我一野已經冇左大半甲

p.s.3級甲,唔知佢係咁4級甲射中好多下都未爆
長弓勁咩
毒撚好用啲定幻象
見啲人都係買幻象多
係, 成日英雄主義一個衝出去, 超ON撚9
D友打PUBG 打撚到變晒弱智
玩pathfinder既人可以睇下, 蜘蛛俠
https://www.youtube.com/watch?v=ednYYFzbMrM
自己隊友死哂先有神裝出現
單排自己玩緊 好多都係各行各路 然後死
好正呀
不過要槍法準先得唔係就係飛上去自殺
呢D片咪有水準囉
屌班傻鳩放直播LINK 又唔係玩得勁
我成日自己一條友行,咁樣可以快啲搵齊想要既料

惡靈BB遇到敵人都好輕易走甩,甚至反殺對面成team人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞