《APEX LEGENDS》討論區 #01

985 回覆
40 Like 10 Dislike
地圖閃藍圈係系統空投,個倉身紅白色既,嗰啲先會有兩把金武
EA今次FATFAT
又有錢出多D垃圾驚
第一次成隊都無人死贏第一
速度一樣 雖然我用盾佬都有同樣感覺
係,盾佬都係咁,官方話隻手動畫同視覺問題
明白了
玩多d就明架喇 唔洗9up
用手製玩狙真係得啖笑
直布羅陀係垃圾,不服來辯
重彈smg加連射屈到
只有垃圾技術
隻野又話舉槍有盾既..同人鬥射對面兩槍就收左我皮
保鮮紙黎架,假架
關左個盾算撚掃,.人肉標把
一開幾百米都見到你
直布個盾開波落地果陣幾好用 之後都係乖乖地拎狙COVER隊友算
美國遊戲商Electronic Arts(EA)推出「新食雞遊戲」Apex Legends,迅即掀起熱潮。公司宣布,首周已吸引2500萬名玩家,消息刺激EA股價上揚,周二市前升逾6%。

EA行政總裁Vince Zampella宣布,Apex Legends首周已吸引2500萬名玩家,並在周末高峰期曾經同時有200萬名玩家同時在線。

公司上周五初步公布Apex Legends獲1000萬玩家登入,已經一度推高股價。周一,美銀再依據Apex Legends熱潮,調升EA股票評級,令股價進一步走高,至尾市才出現獲利回吐。

由 EA 與《Titanfall》開發工作室 Respawn 在大年初一推出的大逃殺新作《APEX 英雄》,結合 MOBA 英雄技能元素以及特殊的三排制衝突下,在市場打出一片天。如今官方宣布遊戲上市僅一週便突破 2,500 萬玩家數,同時上線更是超過 200 萬,而《PUBG》當初則是在 Steam 花上 8 個月以上的時間才有如此成績。

除了人氣爆衝之外,Respawn 也再次強調第一賽季的「戰鬥通行證」(Battle Pass)將於三月展開,屆時改版將會追加新的英雄、武器、戰利品等更新。
開盾=同人講"我地係度呀,打鳩我吖"
佢個盾係咪連自己友子彈都防到
岩岩有場 個直布開緊盾訓底咗 個敵人入咗去
我想射佢又射唔中 掉手榴彈又彈返出黎
會唔會出新地圖?
我都覺慢左 毒氣佬
個罩係
佢個大波罩係出打唔到入,入又打唔到出
full gear嘅m600好撚勁
recoil低到 打200 300米都可以用佢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞