《APEX LEGENDS》討論區 #01

985 回覆
40 Like 10 Dislike
點會強制你3平台一齊打
佢係多個ser比你揀可以一齊打
唔啱可以揀返自己平台ser玩
用熟左軍妹返唔到轉頭,

已經唔想再簡惡靈/幻象,

Tier爭好遠。
PC 版可以join 我地Discord 一齊玩
Discord Channel: https://discord.gg/rmSmcaX
用熟左軍妹返唔到轉頭,

已經唔想再惡靈/幻象,

Tier爭好遠。

技能係實用既
不過最後咪又係睇玩家勁唔勁
🤷🏻‍♂️
Facebook討論區:https://www.facebook.com/groups/apexhk/
Apex Legends HK Discord打機群:https://discord.gg/69kuTja
有煙可以做到既野 多好多
呢隻game話咁快就有外掛
2070 推唔推到144
佢最勁係受傷加速
幾好玩不過玩得耐會覺得暈,我本身都有玩開槍game
ps4玩家表示好多場槍都冇點開過就死左
練都冇得練
PS4撚諗住買hori K2/M2 但聽巴打講隻mouse控制唔夠手制好? 有無多D意見或者邊度有得試玩下
我頭幾日都係咁
一開始用多啲散彈/機槍之類嘅近攻武器會易玩啲
你應該未慣個玩法
煙佬EVA8極速殺人
有冇巴打可以carry
想贏一場
煙婆eva8神器
ps? pc?
PC
我PS Sor
《APEX英雄》上線僅一周已有外掛:透視自瞄、一槍倒地

要說時下最熱門的一款遊戲,當屬EA旗下的《APEX英雄》無疑。這款在國內外引發轟動效應的免費大逃殺遊戲,已經擁有超過2500萬的玩家。不過這不意味著EA可以高枕無憂,因為遊戲的外掛已經悄然氾濫了。

最近國外一位玩家在youtuber上展示了《APEX英雄》部分外掛效果。從視頻畫面來看,目前外掛已經包含最常見的透視自瞄,效果十分顯著。考慮到遊戲機制,一些英雄在選擇繞後或者釋放技能時,這些外掛能夠大大提升成功率。

透視還能看到血條

使用外掛的玩家並非個例,相反,目前亞服已經逐漸淪為外掛重災區。已經有不少玩家遇到莫名其妙被擊倒,或者蹲牆角被穿牆等情況。值得一提的是,這些外掛大多是從淘寶或者聊天軟件的群聊中流出,已經開始形成分銷網絡。

這自然不是EA樂意見到的,畢竟《APEX英雄》的設定從一開始就是強調團隊協作,而不是讓玩家成為“獨狼”,更不是去使用外掛等極端手段主宰全場。目前他們已經開始採取行動,對使用外掛的玩家採取封禁賬號的處理,但效果不甚明朗。

EA是個大公司,應該不會重蹈藍洞覆轍

遊戲僅上線一周就出現外掛,這簡直駭人聽聞。但FPS遊戲歷來都是外掛的重災區,幾乎任何一款遊戲都無法避免。無論是《絕地求生》還是更早以前的《CS:GO》,都曾是外掛的受害者。而如今《APEX英雄》“沒有外掛”的優勢也已經當然無存,能否繼續保持熱度,還得看EA接下來的運營手段了。
新手玩左成朝,拍住2個勁人終於贏到一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞