《APEX LEGENDS》討論區 #01

985 回覆
40 Like 10 Dislike
點玩先會勁
巴打們好似晚晚都食到雞咁
我打幾日係有次同兩個街客 Carry 先食一次咁大把
同朋友打大家平均傷害得一二百輕 D
是否槍法太屎
今朝 6 7點discord個joker 師兄好勁
可惜有場我bug死左
其緊要搵到岩用嘅槍
人人手感唔同
新手,槍法冇咁好就兩枝都簡機槍最好,

見人最好見到2-3個先好開打,除非你有隊友係隔離,隻game好少玩家會落單,你知晒有三個人係咩位好打過你淨係見到一個人,但子彈四方八面咁飛黎
戰術+槍法問題 同埋要識走位有觀念
好癲 一開火其他人就湧出嚟
ps4點樣較細啲畫面 有啲位突了睇唔到
其實我覺得開頭難殺人係未搵到啱自己用既槍。
一搵到就開始易殺
講真我地3打3佔先機都輸比人
盡量個都射同一個人先?
定好似上面咁講2個拖一個偷 ?
有無人試過自己/自己友召嘅空襲會唔會TK到自己或自己友?
想問下隻game server 係咪有分region? 想轉去na 打唔想再同大陸佬玩完全溝通唔到
有無巴打知點搞
唔會啦
好似唔會不過可能有敵隊/第三方開多個疊左。
建議你玩尋血犬,一係大絕 跑得快, 打人側邊後邊都得
補充 盾佬肯定唔會 軍妹唔confirm
到底點分個空襲係自己友同敵方放

成日誤會俾人炸死左幾鑊
琴日食左五次雞 玩左7場
但會炸死自己?
地下有紅圈
試下走地圖
唔好直衝圈後就向前走,唔好直衝開槍,人地聽到槍聲同子彈路線就會衝晒過黎殺你,同埋有時一野撞3-4隊你多多子彈同血都唔夠死

有時走遠d繞圈邊去山頭/有cover既地方,最好是搵一d地方令你可以集中望前方,睇準機會先去收頭

不要為自己製造弱點
無錯 啲人技不如人就係咁
比人殺之前諗下自己衰咩先 唔好下下都外掛前外掛後
用PS4?
係,ps4易玩好多

pc所有人用mouse動作描槍都好快,而家隻手舞唔掂唔夠打
PS4玩開COD Titanfall好快上手
無玩開就要段時間習慣下
http://www.twitch.tv/dizzy

條友打埋今場應該4000+ kills
係唔係同一隻Game嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞