淘仔耳機集中討論(33) - 收爐你想買都無得買

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
反而我去試個次係咁啱上咗深圳,
過去佢實舖到試,
老細係兩個兩幾到嘅後生仔,
都幾有禮貌幾nice,
聽得明廣東話幾好傾,
BTW淘寶上面佢應人係好hea

淘寶應得hea
但係公模出貨出得快
前後2日就到手
相係mmcx.但係到手係0.78
不過無所謂.針頭仲好
幾錢
簡單啲講就係有矽膠套保護嘅海綿耳塞
起碼海綿唔會再癡晒啲耳屎
推it01s
it01s真心唔差
試左 tsmr 3動鐵
正喎 點解會冇人推
絲打表示唔識嘢
請問下面sony呢款好唔好用?
之前係豐澤見到 覺得幾靚(勿插
平時打機聽歌用 想買頭戴式好耐

去鋪頭試下先啦,話唔定其他耳罩啱你
好多人推另一副wh-1000xm3
依對有降噪,聲都還可以既,有得插線同藍芽
不過睇錢做人啦
【月光宝盒Z6 pro硬解DSD256便携无损音乐播放器mp3发烧HIFI随身听自带耳放】https://m.tb.cn/h.3xIOPLN?sm=220430 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥XFDVbwfwEoC¥后到👉淘♂寳♀👈

睇落性價比好似ok?
有冇師兄可以睇睇比下意見,雖然唔會買
推廣呢樣野不嬲都要靠人
試下寫下用家心得
自己留意番有冇類似其他型號Sony MDR-1000X
發生大規模頭掛斷裂問題
詳情自己google
384/64
小弟才疏學淺未聽過有DAC DAP支援呢個格式
一般都係16bit 24bit 32bit
不過睇返佢話係wav支援RF64 個檔案會大過4GB以上
實際上常用嘅flac 佢剩係得192/24
不過一般來講其實好夠用
如果佢支援平衡嘅話
就真係抵到爛

不過AR M200 有4.4mm呢部嘢好似由$4000減價
跌到得返1000左右
不過部嘢好難用 成日hang機 UI又唔順暢
低音生硬,解析力唔強,仲要由599加到過千,除非好鐘意玩啪制,唔玩啪制就唔太抵,同價kpe仲好聲少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞