淘仔耳機集中討論(33) - 收爐你想買都無得買

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
除咗索尼大法 just ear 要印埋個耳仔輪廓
普通私模耳機耳印應該夠足
問清楚耳機師傅要邊種 使唔使張口
想買隻open can嘅headphone比部cassette 機仔用
筆直千五左右 有咩推介?
https://www.manualslib.com/manual/913245/Sony-Tcm-450dv.html
開唔開口就問返耳機間公司
普通人多數唔開口/微開 開口係for歌手
新版紫珊z3 到咗
未詳細試,但同舊版一樣開關嗰陣「扑」 一下聲
同我之前個部國磚dx90一樣
性價比好高 係介面差d
啱啱都訂左部新版 Z3, 等緊收貨. 比較過d細機好似 R3, M0, AP80, A55, Z3 既音質完全唔會輸, 粒 AK4490 真係堅正, 換埋 OPAMP (音質) 基本可以 KO 晒上面批機. Muse02 就解析勁, 人聲順滑. 49720HA 高音好, 人聲夠自然. 紫珊 4497果部 PO 質素高, 但 2.5 質素一般, 又大部好多, 所以最後放棄左.
sony dap 普通音樂轉dsd都會達達聲
墨菊開機後第一首歌都有扑 不過好細聲
暫時得sony ak唔會大大聲扑

同事隻真無線電池膨脹
頂開個殼
有用e12
個別事件姐 #

剛到
包膠包膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞