淘仔耳機集中討論(33) - 收爐你想買都無得買

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
正常Size推薦MIJ東芝
要好大容量可以買Samsung
.mp3 4~12MB
.aac .m4a 8MB~15MB

.flac 20MB
44/16 40~60MB
96/24 80~100MB
192/24 100~200MB

DSD 256 6mins 1GB
遊戲巴打用開邊隻卡?
三叔
三叔class 10/u1夠做
自己用u3 evo 128GB 1GB嘅DSD 256 唔覺得有讀取問題 冇延遲

平時返工就用SanDisk extreme Pro USB

https://havecamerawilltravel.com/photographer/fastest-microsd-cards/

自己入去睇 不過愈快一定愈貴
普通flac u1/class 10好夠用
我用開兩隻牌子,Toshiba 平,Transcend 少伏。無損資源唔多就一百頭買隻 64gb,一係就兩百幾買隻 128gb,再大容量卡就唔知可唔可以 support 。有d卡送埋讀卡器 ( e.g. SanDisk 易壞 ),平果d card reader又驚龜速,一係用住電話當讀卡器。遲d都想淘部 4493 版玩下,我知山靈 M5S 用兩粒 4493,應該都會慢慢取代 4490。
依家諗住買呢隻東芝M203 64bg, 唔知好唔好?

非常感謝以上巴打嘅幫忙
Ds6+2 la 等你加入ds大家庭
巴打有6+2? DS都幾貴下
佢有14tbtw入哂兩隻咪可以ab比較囉
Skald S11 大家又有無試過
想問下$200左右邊隻會戴得舒服d 之前買過隻1+2 戴得耐耳仔唔太舒服 想求其買隻粗用
Final E1000
Thx
強子ve6各位巴打整公模定私模多?
有無巴打試過公模同私模聲音有無分別

利申想盲入一隻
應該多數公模
但做私模都係貴$100
公私都可以做魚嘴,聲應該無咩分別
聽開FLAC,DSD定MP3?

多歌想入既話

淘埋張LEXAR 512G 吧

500人仔左近

寫拍得住三星

256夠用就香港買SAMSUNG EVO PLUS算
第一次用,以前用spotify
一DD

同埋其實唔太多DSD FILE
巴打都係邊度搵資源?
買同搵都有
個分別會唔會好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞