推香港成為美國新嘅州

511 回覆
448 Like 269 Dislike
州編號: HK
https://petitions.whitehouse.gov/petition/let-hong-kong-become-state-united-states-0

以下人士建議點都投票支持一下:
1. 想成為美國公民
2. 喺香港冇出路嘅朋友
3. 生活艱難嘅朋友
4. 需要人權和自由嘅朋友
5. 唔想繼續做中國人嘅朋友
6. 想香港獨立嘅朋友
7. 無所事事嘅廢青中老

香港獨立未必有其他國家支持,但成為美國新嘅州分分鐘有可能。

癲佬上場後,可能有奇蹟出現,就算成為唔到美國新嘅州都可能畀港人有移民或旅遊優惠
美國香港
咁多國家唔揀揀美國....我寧願繼續堅持獨立

美國無論科技、創新、人才都係全球第一,雖然稅重,但生活一定好過做中國人或者香港人😎

美國無論科技、創新、人才都係全球第一,雖然稅重,但生活一定好過做中國人或者香港人😎

做過冇尊嚴嘅中國香港人,不如做過美國二等公民😁
雖然我鐘意英國多啲
但都簽左先
唔該哂巴打

雖然無咩用,但係國際上留個紀錄都好
反正sign一sign根本舉手之勞

做過冇尊嚴嘅中國香港人,不如做過美國二等公民😁

屌你又岩wo 冇尊嚴奴隸制度既香港
上次奧班馬在位就唔so你
今次就trump
簽左先算
雖然我鐘意英國多啲
但都簽左先

鬼唔知跟老母好啲,但老母唔要你,又畀人蝦,緊係要搵返個契爺啦😀
雖然我鐘意英國多啲
但都簽左先

鬼唔知跟老母好啲,但老母唔要你,又畀人蝦,緊係要搵返個契爺啦😀

美國撚表示鍾意美國多過英國百倍
今次就trump
簽左先算

等佢公開串下都好,起碼比多d國家知有幾柒
咪撚on9啦 美國會為左香港同中國打
今次就trump
簽左先算

等佢公開串下都好,起碼比多d國家知有幾柒

唔係其他國家真係以香港人=愛國癈老

咪撚戇鳩啦,博下美國派綠卡畀香港人都好

咪係,樓上成班on9仔等做國際笑話

邊有人咁諗過

戇鳩仔個腦入面嘅國際政治=打仗?

戇鳩仔個腦入面嘅國際政治=打仗?

咁都打仗,咁英國當年即刻同新中國開拖啦😁
話時話樓主係美國撚?
一試無妨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞