大家睇清楚,白人左翼有幾鄙視香港人抗爭

359 回覆
308 Like 88 Dislike
白人左翼Hakim: You Shouldn't Be Supporting The Hong Kong Protests
https://www.youtube.com/watch?v=b-nl0Hklwvg&feature=youtu.be

留言欄更精彩:

普遍白人左翼邏輯

只要係美國支持就要反對!」
只要係反對美國就要支持!」
民主=資本主義所以我要反對!」
所以呢
你都識叫佢左翼 又唔係普通人

姐係港獨派 都會笑9奶共國啦
Iraqi Marxist
極端異類又點會係人數唔少?
之前美國民調有17%人唔贊成香港抗爭啦
美國330,000,000人口
17%有幾多你一計就知
應該係薩達姆啲走狗
極左極右,殊途同歸,都係智障嚟
連登好多左膠唔承認左翼就係最反民主
十幾個%真心小

老老實實太包白鬼以為中國好,自己生係自由地方未食過屎,就ff自好慘中國大鑊飯一定好正
呢班人係西方社會都係極端異類嚟啦(雖然人數唔少)
極端異類又點會係人數唔少?
之前美國民調有17%人唔贊成香港抗爭啦
美國330,000,000人口
17%有幾多你一計就知
十幾個%真心小

老老實實太把白鬼以為中國好,自己生係自由地方未食過屎,就ff自己好慘中國大鑊飯一定好正
screenshot d cm 好幾個都似五毛狗,英文都未學好

就算有左翼反港人,又點?點佢地咩事,最多咪嘴炮幾句

美國人多數都 mind their own business 唔關佢地事佢地理你都有果

利申 住美國

又係左仔
成班傻仔
根本左膠同共匪別無二致
爭在左膠識吠自由公義
so what ? who give a crap to a rightist's online squabble?

你20秒秒覆我,張screenshot仲要係剪接而成,係咪預先已準備好駁我呢?

Chile 網民好波
Red Star Over China

原來係三毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞