新iPhone據報將全球減價千五蚊港幣

266 回覆
373 Like 24 Dislike
而家要1皮,屌過份,gay cook 完全唔識sales and marketing, apple 赚$最大就係 app store, d device 就賣到鬼死咁貴,間接影響埋 app store 生意,玩死自己,
佢如果咁開左先例我覺得佢之前仲難賣
之後出既機d 人就會望減
不如快d 出部定價唔好太大咬既新機好過
當年Steve 正正就係屌鳩個CEO唔聽佢講 賣Mac賣到貴一貴 最後賣得唔好又賴鳩Steve件野唔掂 趕走佢 依家Steve死左班仆街business佬又係咁
個價上左去就好難落
上年部野賣1萬
今年新ge賣8千係冇可能
除非開條新line
抵撚死啦
柒撚到爆
成皮一部
買部垃圾
功能普通
毫無突破
搵人笨柒
我冇咁有錢
不過住緊港島西供斷私樓
隔離屋條友用緊xr
去呢d不如去電訊商買 起碼一定係行貨 同埋呢家可以剩機買 唔洗上台
點解 d 傻仔因為想平 dd ,手上已經有5千蚊,大把選擇,硬係要焗住買部2,3年前既iphone機款,屌邊有人傻成咁,第一,買過氣産品,第二,個頭買完.,update ios 過一年部機又開始慢,第三,用唔到新功能,屌,
你想用 iphone ,一係就買新款,一係就咪撚買
xs 出個時我有想過買,因為雙卡,但你點買得落手,我又諗屌你 如果1皮我都落叠,你下年既未來,肯定出部2皮野既 iphone,只會俾佢拖住走,依鑊gay cookb就係測試消費者既底線,我先唔會俾你得逞,越賣越貴越過份,而家抵撚死去唔到貨唯有减價,但就影響apple 個朵啦,出新機 d 人唔買住,等你減價,好似 lg 咁,抵死
痴孖根 XR 咁粗邊.
依家有邊部機係粗邊過 XR ? 答我
送比你地都唔會用, 大倒退, 賣撚咗佢.
不如唔好出, 淨係 出 X , XS 算.
XR 應該唔係 Jonathan Ive 設計, 係比佢班同事設計
希望8唔會咁快慢
on9仔你識條柒,我生意洗你教
steve jobs 將創新融入左 apple 所有既 product, 而 gay cook 只不過係將 steve job 過住成功既産品翻個 double 改少少野來賣,咁既垃圾 ceo ,把撚,仲要奶共,死罪
你咪拎住部 xs 打飛機囉,買得起唔代表你有米,你買左更加唔會有什麽與別不同,唯一笑位就係好似 d 人花500萬買纳米樓一樣咁無知,明明就係個坑,你就覺得理所當然,奶屎仲要嗌好味道
你咪又係喺度訴諸權威噏廢話
插到咁都仲吹奏,就好明顯佢自己奶左屎啦,唔係點過到自己心理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞