新iPhone據報將全球減價千五蚊港幣

266 回覆
373 Like 24 Dislike
屌你老母AirPod2幾時出啊
舊年講到今年都未出
電訊商已經開始減

[Apple墜落] iPhone Xs/Xs Max淨機大減貨清貨

http://lih.kg/cgBgzS

Strong hold 6s
舊電用到幾耐
巴打點有錢法?
乞兒先會話減左$1500好抵買
呢少少錢課金襟幾下制就無左啦

利申:10月買XS Max開心使用中
smartone個爆芒維修 整完以後有事apple會唔會唔受理
減得個少少
其實真係唔會增加換機意慾

好彩部SE換左電,仲可以捱多陣
40部 only....
512 GB 最少人買果報先至-1000...... 其他嗰啲-300即係同冇減過一樣.
SMARTONE個爆MON,係你去APPLE到整,整完拎單返去SMARTONE到拎CLAIM
當年5300 入手iphone7真係好抵 用到依家
多謝
真 care 果少少錢真係暴露窮人身分
個個淨係睇個標題
笑撚死 咁樣玩鳩D忠實fans
下次新iPhone開賣邊個仲敢即刻買
只因而家d大陸手機太平價, 機能又唔渣, 好似屌米和華為,$2000 一部dual sim, 雙鏡,勁電, face ID, 真係好抵Hi 㗎,你話hi 唔hi?
1萬蚊以上買部無新功能既電話
炒左定價個女人
下部電話無新功能就去返6s果代定價,包你市佔利潤都暴升
吸唔吸引到用Android旗艦機D人轉會先係關鍵

要減到6K 低價機到4K 先有搶市佔率空間
預感好快就會有人落台
啲價 同機種 亂咁訂 柒到爆撚左炸已經 神話不再

當年 由主機出完 過多半年先出S cap你啲啲水 叫賺到

再出大部啲Plus 開始柒都算
到呢家 幾部一齊出 又正機版 大機 平機
啲價再set到亂到仆街

玩完了呢鋪 已經feel到
我親戚住3000尺屋,仲有另一個月入90,000嘅朋友都用iphone Xr,點解用Xr嘅就係公屋仔?
女人無俾人炒, 不過難免俾股東屌, 跌左成80usd , 仆街當Burberry run, 遲早死
但 xr 解象度低
iPhone fans 獨有的優越感 由佢地啦
以為用緊最高配置 就會高人一等 女女都會爭住含
所以話好多香港人內裡 同蝗差唔係好遠
個種土豪 心態 真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞