新iPhone據報將全球減價千五蚊港幣

266 回覆
373 Like 24 Dislike
XS 4000蚊 咁an機旗艦就1000有找架啦

大陸手機倒貼都唔考慮
你奶緊屎一定話唔貴嫁bo,而家 iphone 銷量仆直,又全球减價,你心硬係唔舒服
以前賣得平又有炒價
今次蘋果賺到盡呀
添曲賺錢洗乜你教
岩 今年IPHONE
等睇萬五蚊買部512GB
以前要打造品牌和建立消費者忠誠度,前人種樹,後人乘涼。
6s點會係失敗,有3.5,3d touch,係我心目中係apple最後一代值得用嘅機
因為6s新出嗰時冇人會諗到Apple之後會搞成咁
又cut 3.5又M額又一皮嘢一部
搞到6s變咗神機
冇錯
點知佢會越出越差
XR 就算4000 都冇興趣
XR賣3500可以考慮
運營商
最撚衰mark價搞到全球電話加價
垃圾機都賣七八千
根本間間廠都睇蘋果賣幾錢 mark 自己部所謂旗艦
岩丫
咁減價靶撚?
出咁密做咩
首先唔好乜都拖大陸人落水先,我做過相關行業,香港大把本土炒家。

手機既野值唔值就見仁見智,iphone6我都抽倒過,轉手一倍價錢大把人爭住要。

iPhone 有佢既好,當然 ***亦有***既好,獨家左Octopus呢下叻仔,兩間廠我覺得好難拎黎比較,我自己認為即使乜都唔講剩係講apple個沙箱已經屌打所有android 機,我用iPhone你用Samsung ,唔知d hacker 搞你先定搞我先呢
我都覺我iPhone X 打後賣咁既價錢係好仆街,但你諗真小小,佢已經食左6成錢,仲剩咁多貨尾去唔倒,咪減一輪價派埋d貨尾佢囉,條友係有策略部署嫁,唔講佢仆唔仆街,帳面上佢事實係贏左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞