新iPhone據報將全球減價千五蚊港幣

266 回覆
373 Like 24 Dislike
(美聯社圖片)
(美聯社圖片)

據外媒報道,由於iPhone XS和iPhone XS Max兩款手機銷售速度下降,導致運營商庫存急速增加。此外,iPhone XR的銷量同樣疲弱,蘋果公司將很快在全球開啟大規模的降價,以刺激用戶的購買欲。

蘋果公司於2018年發布的3款iPhone銷量表現,可以說是公司自2015年推出iPhone 6S和iPhone 6S Plus以來最令人失望的。

報道又引述KeyBanc Capital Markets分析師的調查報告,顯示去年11月至12月期間,北美和西歐無線運營商持有的蘋果iPhone庫存愈來愈高,這直接反映出iPhone的需求疲弱。
回水
買左max 同xs d傻仔
係囉~ 呢D 點算啊
定價成皮野
功能一鳩樣
柒撚到喊
加價加到走火入魔
萬幾銀一部無突破既電話
9月出完新機又有得買
買咗X果d?
ios 得返安全做賣點咁濟
高通855 又追到咁貼
市佔又慢慢跌,封閉系統市佔愈低,愈少人開發app
等多半年又有新iPhone
Marketing
屌你老母標題黨
邊撚度有寫減千五呀
就出新機,舊機唔通唔減?其實你睇返個減幅同以前差唔多
減完都係唔值 根本佢原先夾硬叫高售價以為財技過人,懶叻咁。減完都唔知返原價未
根本做生態先好搵

你電話焗人用連帶支付平台廣告同電腦都會好有利

係班CEO 為短期盈利自己份花紅搞到無左個江山
再等多幾個月幾千蚊就買到部max
Tim Cook
[Apple墜落] iPhone Xs/Xs Max淨機大減貨清貨

http://lih.kg/cgBgzS

垃圾marketing
你一開始係哩個價一定多好多人買
宜家你減價啲人都唔會買嫁啦
一黎過多半年又有新機
二黎點知宜家買左你過兩個月會唔會再減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞