新iPhone據報將全球減價千五蚊港幣

266 回覆
373 Like 24 Dislike
官方無話減,係d人吹
賣平啲,多啲人買
賣貴啲,少啲人買
你點肯定賣貴啲一定贏咗
iPhone X 開始,已經俾人插緊個M額,我直到2018年10月先買,行到腳仔都軟埋先買倒,諗唔明銷量咁差但間間都話無。

iPhone 7之前就你地炒,XS 同 Max 仲俾你炒?一批願意食炒價既人就買左啦,用d舊零件整多部XR,又食多筆,銷量跌一半我毛利都無變過,手頭上仲有咁多貨尾,減少少,又有班懵撚鳩衝,成本就無多過,利潤又多左。

你過大海 何生醒你萬零蚊就當佢輸左?
到時出新iphone 標價萬幾再減千五 姐係冇減過
蘋果股價跌到落谷底都叫贏哂 就算減得1500都唔會去返之後咁高
盈警都出埋,起碼五年後先上返高峰
6.1吋LCD全芒 A12叫舊貨
咁又係,用oled 芒把撚咩,色彩要咁銳利黎做乜撚?又無得食多d電。兩個鏡頭1000幾萬像仲要大光圈都唔知用黎做乜鳩,10鳩幾年前200萬像仲唔夠?買部無反仲實際啦。3D Touch 要黎托柒咩,好人好者點解要已讀不回,下話?
年度減都冇1500
原來成班盲既
俾樓主撚狗撚到
仲貴過部notebook 買唔落手
Fg 都 50k 一部電話萬幾 差唔多啦
點刺激購買慾呀 部機本身都廢到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞