各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
Goji 而家會唔會好似p 記咁街市?

問左all club 9888 12 送17個月, 唔包毛巾
算平定貴?
巴打,我都想join 康怡
真係頂唔住奧海城
呢一年嚟多咗好多人,多差仔nigger,一踏入5月到11月又熱到桑拿咁做gym

康怡多唔多人? 多唔多人霸住機玩手機?
你齋gym plan 4xx 包唔包毛巾? 係咪簽2年?有無送locker ? Sorry,我好多問題問

Thanks
用開會所,香港地,普羅大眾真係有人會俾1000做gym? 傾生意,識人就另計
係P記未俾人SELL過, D PT瘦到枝竹咁 , 有自知之明
睇時間 平日收工時段6-8會多
但睇你主力做咩
康怡比較多女士做cardio d跑步腳踏機會爆爆地
其他機還好 要輪下但唔會太嚴重
4xx 係一年送半年平均除開
有毛巾一條大 一年約
Thank you 巴打,約短仲正
有無觀塘anytime既巴打
半年完約無續到 因為間野開始多人
頂唔順次次做前做後都要排廁所換衫
想問下而家係咪仲咁多人 想join番
新手想問價錢幾多先正常價
住西環
康文太細
有冇介紹
平左喎 我五月一問係134xx 35個月
p記依加至少要簽2年?
BTW 德福p記環境如何?
我都試玩左1個月
好似可以開到270一個月
普通就300左右
佢開頭都sell 我唔依家join 就遲d 冇呢個優惠
點玩可以去到270 ah愈黎愈趨向p記
旺角pure 放工時間會唔會年宵咁?
佢開比我4xx普通 貴就8xx一個月 係咁話遲多幾日就冇 我話考慮下狂叫我碌卡
係好撚煩
mk goji 見佢做錯少少就Jer 住你
我一個月比人sell 左4次 次次都dum 我時間
免費試玩定要幾錢一個月?
係咪就咁去goji counter問就得?

遲下番香港一個月度睇緊邊度有得就咁玩一個月
唔該巴打
普通係指定呢間
貴全分店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞