各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
咁抵玩過pure喎
起碼有明星仔睇下
近邊間揀邊間
"圖書館搵圖書"好生動

究竟香港除左private gym有邊間啲啞鈴係唔會比人亂質
垃圾香港人比啲公德心ok?
唉 我都見到有呢d plan
都驚驚地 有陣伏味冇簽goji
觀塘區有邊間比較好?
去左fitlab睇要480
黃埔 air fitness 我問過class 一開始話200-250, 但實際出contract其實要300, personal trainer 就800至1200一堂 (應該係睇你搵咩level既教練, 要先買class再買personal trainer), class 最少都要買60-70堂可以一年內用 (總數我計返係300一堂, 我諗就算佢俾你再買少d都只會更貴, 我問黃埔 single club only), 如果你買90堂up可以平少少, 但我記得都要280左右一堂
哇 教乜要三舊水咁貴
1個月四堂既價錢 不如去pure任做
咩都有
pure 而加都鬼咁多人
有冇人去追m program玩?
Plz @kenji88
基本上係分3大類 cardio, weight training, streching
有泰拳 hitt trx saq streching yoga等等
就係有乜咁特別,呢d度度都有架啦
都係個句 三舊一堂 一個月上四堂
千二蚊 夠你玩pure
但Pure d堂任你玩
香港仔除左康文 仲有咩gym room
P記上年汁左
有247
我以為佢講緊300一個月自己做嗰種
呢個堅

試過頭髮長無時間剪

操完腳好似洗頭咁

啲墊永遠都係濕Q曬

要拎條毛巾抹乾淨
Pure IFC 係無 single club
如果要係IFC玩一定要join all club plan $14xx/月
公司rate平10-15%,要show公司卡片
如果你想去IFC嘅Pure, 預$14xx/月
馬鞍山 mprogramme咩價會藉
Ifc 返工真係人中之龍
做個gym 都咁貴 都係放工返屋企算
九龍塘或者附近有冇推介?
本身係go24做開,有冇啲差唔多有咁多機同唔洗簽約?
247咩價位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞